BaZi konzultace - analýza vaší osobnosti

23.11.2015 09:08

Rok 2016 se nezadržitelně blíží. Možná se chystáte prožít tento rok bez výrazných změn, možná se chystáte činit důležitá životní rozhodnutí. Aby váš život plynul klidně za všech okolností, bylo by dobré získat nové informace, které vám pomohou pohlížet na věci z různých úhlů. Čínská astrologie není prorockou vědou a ani se za ni nepovažuj, přesto dokáže velmi podrobně a přesně provést analýzu pro rozvoj osobnosti. Je jakousi praktickou filozofií založenou na myšlence, že ze svého nepoznatelného osudu můžete vytěžit maximum jen tehdy, pokud budete usilovat o harmonizaci myšlenek a skutků v rámci širokého kontextu vesmíru, země a lidstva, jež jsou prostoupeny životní silou - čchi.

Získejte informace, které vás nasměrují

BaZi konzultace odhalí váš lidský potenciál, odkryje vaše silné a slabé stránky, zkrátka dokáže vám pomoci, jak se bezpečně podívat do svého nitra. Napoví vám například i to, proč vám tělo neslouží, jak byste si přáli, proč nevycházíte s lidmi, proč se vám (podle vašeho mínění) nic v životě nedaří.

Na BaZi semináři se můžete naučit zbavit pocitu, že něco děláte špatně jen proto, že to nevyhovuje měřítkům někoho jiného. Zkrátka a jednoduše - pochopíte příčiny a důsledky vašich životních skutečností.

Změňte svůj život

Zdá se, že celý náš život je tvořen vztahy. Na BaZi kurzech rozvoje osobnosti a podnikání se mimo jiné dozvíte, že veškeré vaše současné vztahy jsou odrazem vztahu, který máte sami k sobě a který může být silně ovlivněn například tím, jaký vztah jste měli v dětství k dospělým. Zjistíte, že tehdejší reakce dospělých jsou často totožné s vašimi dnešními reakcemi vůči vám samým  - v negativním i pozitivním slova smyslu. Zamyslete se například na okamžik nad slovy, kterými se obviňujete nebo chválíte. Nejsou to náhodou stejná slova, která jste slýchali od svých rodičů? Přihlaste se na BaZi program, zjistěte o sobě více a posuňte se vpřed.

Kontakt