Bulharsko – ideální dovolená u moře

19.12.2015 10:12

Zima je sice v plném proudu, ale Vy už přemýšlíte nad tím, kde a jak příští rok strávíte svou letní dovolenou? Nechce se Vám neustále se vracet na stejná místa, toužíte poznat jiné lidi, jiné zvyky, odlišnou vegetaci a přesto chcete větší část dovolené strávit u moře? Napadlo Vás například vydat se k moři v Bulharsku? Možná nevíte, že Bulharsko má jedno z nejčistších moří v Evropě. A ubytování Bulharsko, to už zdaleka není ubytování nižší kategorie, se kterým si mnoho lidí pobyt v Bulharsku neustále spojuje. Přímořská letoviska se díky neustálému přílivu turistů rychle rozrůstají, služby se neustále zkvalitňují a místní lidé si svých návštěvníků velmi váží, jsou milí a úžasně pohostinní.

Kvalitní a přesto levné ubytování

Kromě toho, že levné ubytování v Bulharsku seženete doslova na každém rohu, je velkou výhodou i malá jazyková bariéra, díky které se na vlastní pěst mohou bez obav do Bulharska vydat i lidé bez větších jazykových znalostí. Například v jednom z nejznámějších přímořských letovisek Primorsku, se bez problémů domluvíte i Česky, a dokonce zde v klidném prostředí v blízkosti pláže naleznete ubytování s nabídkou pravé české kuchyně. A právě pobyt v Primorsku je velkým lákadlem. Výhodná je nejen jeho poloha blízko mezinárodního letiště, ale i velká variabilita ubytovacích kapacit, najdete zde rušná místa s výběrem restaurací diskoték, barů a obchůdků, ale také klidná místa vhodná pro rodinnou dovolenou s dětmi.

Dopřejte si slunečný odpočinek

Díky kontinentálnímu podnebí s jeho teplými léty téměř beze srážek máte v podstatě jistotu, že Vaše dovolená bude skutečně slunečná.  A to Váš dobrý pocit z levného pobytu v Bulharsku ještě umocní. Podobně jako možnost výletů a poznávání krásné a stále ještě čisté přírody, kulturních památek nebo možnost nákupu kvalitního ovoce a zeleniny na místních trzích. Užijte si proto dovolenou v Bulharsku ve všech možných směrech.

Kontakt