Cestujme všude a většinou s kabelkou

04.06.2016 13:45

Cestovní taška by měla být pevná a praktická. Má hodně nebo málo kapes, které se dají naplnit vším možným, co se vám může hodit na dovolenou nebo nejrůznější cestování. Na dovolenou se každý těší a pak, těsně před odjezdem se vytáčí. Dát vše dohromady je těžké, obzvlášť pokud cestujete s malými dětmi a musíte přemýšlet co vše do cestovní tašky nebo kufru naskládat, tak aby se vešlo vše potřebné, a zároveň jste mohli kufr nést vlastními silami a nemusel vám s tím pomáhat řidič taxíku. V této chvíli by nebylo od věci popřemýšlet, jestli není lepší vzít ještě k cestovní tašce batoh, který by si mohli vetší děti nést sami na zádech. Důležitá věc, kterou byste neměli zapomenout je pánská peněženka, se všemi penězi a doklady.

Kabelky pro pány

Dnes už pánská taška, neznamená tolik co v dřívějších dobách, kdy byla nezbytnou součástí pánské garderoby. Pánové ve dvacátém století spíše sáhnou po batohu na záda, ale i tak je dobré alespoň jednu pánskou tašku doma mít. Obzvláště pokud jste jednatelem firmy nebo obchodní zástupce. V tomto případě se vám hodí na různé podklady či dokumenty, které jsou nezbytné pro vaši práci. V tomto případě znamená pánská taška to samé, co pro dámy psaníčka nebo společenské kabelky. Pánská taška má i nesporné výhody, které každý nositel jistě zná a není to jen kouzlo minulosti.

Kosmetický kufřík nejen pro kosmetičky

Viděli jste už někdy kosmetický kufřík? Je to hranatá krabice s hromadou přihrádek v různobarevných provedeních, vhodných nejen pro kosmetičky, které se tím živí. Docela dobře si kosmetického kufříku můžete užívat i doma, pokud máte mnoho kosmetických přípravků. Budete mít vše přehledně srovnané a ne chaoticky poházené v koupelně jako to má spousta žen. Potom bude veselejší a o mnoho snadnější najít vše potřebné, i když potřebujete téměř najednou vícero přípravků. 

Kontakt