Chcete vlastní letadlo či vrtulník? Není problém!

11.04.2015 14:01

Neznám nikoho, kdo by si mohl dovolit si pořídit vlastní letadlo. Ale vlastně si ho můžete koupit. Sice v trochu menší podobě, ale přeci jen to bude vaše letadlo nebo vrtulník. RC vrtulníky jsou velmi oblíbeným koníčkem pro muže, ale i pro některé ženy.  Takový model si můžete buď sami postavit a vyladit, anebo si ho koupíte už hotový a připravený k vzlétnutí. Liší se od sebe velikostmi, výkonem, druhem vrtulníku – někdo má rád vojenské, někdo jiný zase barevné. Jsou vrtulníky pro začátečníky i pro naprosté profesionály. Někteří své vrtulníky neberou jako jen zábavu, protože se s nimi dají dělat všelijaké zajímavé věci.

Vybere si každý

V kategorii RC vrtulníky na internetových obchodech si najde pro sebe ideální model úplně každý. Především než na velikosti nabídky se u RC vrtulníků a helikoptér zaměřujte hlavně na kvalitu a dobrý poměr cena/výkon a také dobrou dostupnost náhradních dílů. Proto by vás mělo zajímat, zda je každý z modelů před zařazením do prodeje důkladně testován, zda splňuje požadavky na dobré letové vlastnosti a potřebnou odolnost. Odolnost je velmi důležitým aspektem při výběru jakéhokoli RC modelu, protože se určitě několikrát stane, že vám spadne nebo o něco narazí.

Tak trochu špión

RC vrtulníky a kvadrokoptéry s kamerou slouží k průzkumu prostor, kam by bylo obtížné se fyzicky dostat. Zvolit můžete jak amatérské, tak profesionální. Vrtulník s kamerou vás bude bavit. Pokud vás láká focení a příroda a chcete zkusit něco jiného, vrtulník s kamerou vás prostě nadchne. Videokamera, která vám umožní natáčet a snímat fotografie na přiloženou micro SD kartu jednoduše nezklame. Dálkovým ovládáním pak nasměrujete vrtulník přesně do míst, kde byste se třeba sám ani nedostal. 

Spoustu zábavy si užijete i s jinými typy RC modelů jako jsou například rc lodě,rc auta,rc tanky a podobně. Nejsou to jen hračky pro dospělé, ale je to takový druh koníčku, při kterém se uvolníte a pobavíte zároveň.

Kontakt