Chcete vyrábět v Asii? Gomtrade pomůže

12.12.2014 08:22

Stále více podnikatelů se obrací při realizaci svých zakázek na asijské výrobce. Zejména, pokud se jedná o výrobu jakýchkoliv produktů. Ne vždy však je jednoduché se na asijském trhu zorientovat a najít toho správného partnera pro spolupráci. V tomto vám dokáže pomoci společnost Gomtrade, která se zabývá asistencí a pomocí při styku právě s asijskými výrobci. Výroba v Asii samozřejmě přináší hodně plusů a není divu, že ji využívají již také ty největší a nejvěhlasnější společnosti. Uveďme si ty největší výhody.

·         Levná a přitom kvalitní pracovní síla

·         Velké objemy výroby

·         Spolehlivost a dobrá komunikace- většinou se dá s asijským výrobcem bez potíží domluvit, když víte jak

·         Celkově velké úspory při výrobě, značné snížení nákladů

Jak to u Gomtrade probíhá?

Firma Gomtrade, která se specializuje na asijskou výrobu, vám nabídne skvělé služby od začátku transakce a také v jejím průběhu. Pomůže vám nalézt dokonalého výrobce, který vám bude vyhovovat a hlavně bude disponovat dobrým poměrem cena výkon.

Nejprve musíte samozřejmě společnost kontaktovat, po té se prostudují detaily produktu a najdou se optimální výrobci, z nich pak ten nejlepší, a to vše na základě mnoha podkladů, zkušeností a také kontrolních auditů v daném závodu. Dále vám společnost zajistí ukázkové vzorky vyrobených produktů a pomůže se zahájením výroby či mezinárodního obchodu. Produkce je po celou dobu velmi pečlivě kontrolována, aby nedošlo k žádným pochybením ani na jedné straně.

Gomtrade zajistí také ukončení výroby, kontrolu kvality vyrobeného zboží, jeho expedici, dopravu, celní deklarace, poradenské služby a po té až dopravení do samotného skladu vaší firmy.

Zorientujte se v Asii

Vypadá to velmi jednoduše, že? Ale je jasné, že využít těchto služeb pro podnikatele a pomoci takovéto společnosti, která mimochodem patří v tomto směru k průkopníkům, se vyplatí. Ať již to berete z pohledu výroby a úspory, nebo spíše z hlediska konzultačního. Gomtrade poradí, ale i pomůže od A do Z zorientovat se nejen na asijském trhu, ale také v této pro nás neprobádané společnosti.

Kontakt