Do nového roku stylově!

27.12.2015 16:17

Jak jinak zahájit nový rok, než v obchodních domech, které na každém vašem kroku budou řvát SLEVA? Právě teď je skvělý čas si za pár kaček pořídit stylové oblečení, kterým oslníte po celý rok. A co tedy vlastně bude v roce 2016 IN?

Gotická romance

Co si pod pojmem gotická romance představit? Dramatické detaily, které jsou v kombinaci s romantickými materiály. Pokud tápete, prostě a jednoduše se oblečte tak, abyste oslnila Drákulu. Právě gotická romance byla na módních přehlídkách podzim/zima 2015 jedním z klíčových trendů. Důraz je kladen zejména na výrazné a hlavně nepřehlédnutelné detaily, které jsou v kombinaci s romantickými střihy. Co se týká barev, vsaďte na černou, námořnickou modrou, tmavě fialovou a samozřejmě nezapomeňte na bílou. Ve vašem šatníku by tak neměly chybět halenky a sukně „načančané volány“, sametové kalhoty a samozřejmě boty s luxusními detaily. Outfit bez doplňků je hotový jen z poloviny. Proto vsaďte na stříbrné a zlaté šperky, zpátky v módě jsou i čelenky do vlasů.

Pop & art

Hravé pastelové barvy a minimalismus. Přesně to je styl pop & art, ve kterém budete rozhodně na každé party zářit. Zaměřte se na pastelové barvy jako je růžová, limetková, bílá a ovšem i modrá. Samozřejmě vše v minimalistickém střihu. Hlavní pozornost je v tomto směru věnována barvám. Pokud se tedy necítíte na takovou barevnou paletu, můžete vsadit na jinou variantu, kterou jsou černé šaty doplněné o barevné a zajímavé doplňky.

Drsná kočička

Když na party, tak stylově. Pokud budete chtít skutečně oslnit, vsaďte na porušení veškerých módních pravidel. Vaše volba by měla padnout na kůži, filtry a hlavně nepřehlédnutelné a sexy doplňky. Elegance s rebelií je to pravé ořechové. Inspirovat se můžete například u Madonny, Courtney Love, nebo Patti Smith. Nebojte se kombinovat klasické kousky s „tvrdšími“ doplňky jako například boty s kokovými prvky. 

Kontakt