Dokonalá party s tou správnou dekorací

19.11.2014 10:28

Chystáte party nebo nějakou oslavu, kterou chcete zaujmout nebo rovnou oslnit? Chcete-li mít úspěch, je potřeba zajistit spoustu věcí. Jste-li na to sami, můžete mít opravdu mnoho starostí, ať už příjemných nebo méně příjemných. Tak za prvé jídlo, za druhé pití. Tyto dvě složky by se mohly zdát jako základní, ovšem zdání klame. Mnohem důležitější, než záplava alkoholu a zbytečně hodně jídla, jsou správně zvolené dekorace na party. Ty vytvoří atmosféru a díky nim se budete cítit jako na správné oslavě.

Víc než jen balonky

Sortiment na party v sobě zahrnuje nejen party balonky, je toho mnohem více, čím můžete dekorovat. Tak například pro zavěšení na zábradlí, stěny nebo okna jsou ideální girlandy, pro osvětlení můžete použít různé lampiony, svíčky nebo louče.

Party vybavení by mělo být nejen krásné a v dokonalém souladu, ale také plní v některých případech určitou funkci. Kromě samotné dekorace můžeme zmínit například využití ozdobných brček při pití, nebo dekorativních příborů a nádobí.

Zahradní a tématické party

Klasickou kategorii tvoří dnes zahradní party v tradičním provedení, které jsou mnohdy rodinného charakteru. Ovšem pro náročnější jsou zde také oslavy, které dnes zažívají velký boom, tedy tématické party. To znamená, že při nich dominují například dobové kostýmy, pohádkové motivy, filmové prvky nebo jakýkoliv jiný námět, který nakonec spojuje všechny účastníky oslavy v jediný zábavný celek.

Většinou se správná party neobejde bez kostýmů a masek, ale nejsou podmínkou, někdy vskutku postačí dekorace a kulisy k danému tématu.

Bez správné atmosféry bude nuda

Oslavy pro dospělé vyžadují tu správnou atmosféru, zvláště když se odehrávají v noci. A co si budeme povídat, většina takových akcí se vskutku v noci koná. Proto si vyberte také náležité osvětlení. Může být poklidné, decentní, takové, které neunaví oči, ale také si můžete vybrat různé efekty nebo světýlka barevná.

Atmosféru doplní také krásné vůně. Ty mohou být navozeny uměle, ale vznikají rovněž při grilování a opékaní masa a jiných přípravách jídel. To je pak zážitek naprosto dokonalý.

Pokud se vám povede sladit dekorace, jídlo a pití a také správnou atmosféru, nemůžou být hosti nespokojeni.

Kontakt