Dřevo vám bude slušet

24.07.2014 11:32

Dřevěné výrobky nejsou ničím novým, ovšem to neplatí pro dřevěnou módu. Ta se stále více prosazuje a objevují se nové a nové překvapující prvky a doplňky, zejména pak dřevěné brýle, hodinky, kabelky a peněženky. Jejich tvar a jednoduchá konstrukce umožňují vytvoření dokonalého módního artefaktu.

Rustikální kabelky a peněženky

Dřevěné kabelky a peněženky vás osloví hlavně jemnými tóny dřeva a zvýrazněnými letokruhy, vyznačují se opravdu originálním vzhledem, ve kterém se snoubí rustikální pocit s tím přírodním, a zároveň jsou vysoce moderní. Tyto produkty pro moderní dámy, ale také pány už se stávají nedílnou součástí trendy světa.

Menší dřevěné peněženky jsou šité koženou nití, která je nejen pevná a nezdolná, ale také vytváří pěkné vzory. K tomu se přidají další kožené prvky a z peněženky se ve vaší ruce stává nejen obal na peníze, ale také designový prvek.

Kabelky se označují také anglickým názvem Woodbags. Sem pak patří také větší dřevěná zavazadla a tašky, je to celá skupina výrobků, do kterých si můžete uložit v podstatě vše, od rtěnky až po náhradní oblečení.

Další dřevěné výrobky, které sluší

S jakými dalšími moderními výrobky ze dřeva se můžeme setkat? Není jich vůbec málo, za zmínku stojí zvláště krásné stylové hodinky, které si získaly velikou popularitu u přírodně založených lidí, ale najdou se i další, mnohem kurioznější předměty a doplňky, které byste asi nečekali. Lidské fantazii se meze nekladou a naštěstí to platí také u dřeva a výrobků z něj.

Gwood- dřevěná móda

Ale je toho mnohem více, setkáte se také s dřevěnými motýlky pro pány, speciální obuví, knoflíčky, brožemi a dřevěnými šperky, jednoduše ze dřeva se dá vyrobit v podstatě cokoliv.

Pokud vás zajímá dřevěná móda, navštivte pěkné stránky Gwood, kde najdete opravdu široký výběr krásných dřevěných kabelek, hodinek a dalších doplňků, vhodných do každého počasí a do každé společnosti.

Kontakt