Držte krok s módou v sexy podání

28.07.2014 18:59

Mít přehled o tom, co je a co není dneska v módě, stojí nejenom dost času, ale také dost peněz. A konkrétně se to týká žen. Tamtu halenku nemůžeme kombinovat s tamtěmi kalhotami, ale zase ji můžeme sladit s tamtou sukní. Móda se dnes mění rychleji jak počasí a dámské oblečení se prostě stává tzv. vyšší dívčí, kterou muži, pokud nepatří do čtyř procentní menšiny, pochopí jen výjimečně.

Sex a móda ve městě

Každá správná žena, která miluje módu, musí zaručeně zbožňovat i seriál Sex ve městě. Nejen, že se v tomto už kultovním seriálu řeší problémy stejné váhy jako odpuštění dluhů zemím třetího světa, ale také, a to je nejpodstatnější, je o módě. Luxusní dámské oblečení těch nejznámějších světových značek ve světle reflektorů metropole New York. Neznám nikoho, kdo by se nikdy neinspiroval jakýmkoliv modelem z dílny Carrie, Charlotte, Samanthy nebo Mirandy.

Módní bible Vogue

Dalším důležitým zdrojem, který je nezbytný při držení kroku s módou, jsou časopisy. Světově nejznámější a nejuznávanější je právě Vogue. Na každé jednotlivé stránce této módní bible najdete luxusní kousky z aktuálních kolekcí světových módních domů. Luxusní dámské a pánské oblečení, za které byste zaplatili víc jak za měsíční pronájem bytu na pařížské nebo dámské doplňky, které by se dokonale vyjímaly na vašich půvabných šatech od Versaceho až do chvíle, než byste se z toho snu vzbudili. No prostě ráj na zemi.

Nedělejte kompromisy

Být módní a in je, obzvlášť pro ženy v dnešní době, priorita číslo jedna. Trička a mikiny jsou čím dál častěji přesunuty do zadních částí šatníků a nahrazují je luxusní dámské oblečení. Móda a módní výstřelku jsou prostě nekompromisní a to nejenom k vaší kreditní kartě. 

Kontakt