Elegantní a výkonné kávovary Jura

19.10.2014 11:25

Zrnková káva je bezesporu velice moderním nápojem, zvláště když v poslední době se stále více hovoří o jejím pozitivním vlivu na zdraví nebo o tom, že zase není tak nebezpečná, jak se dříve myslelo. Ovšem k přípravě kávy v té nejvyšší kvalitě potřebujete také vysoce jakostní nebo dokonce prémiový kávovar. Dnes je naštěstí nabídka velmi pestrá a vy si tak můžete vybrat top výrobce. Jedním z nich je bezesporu také značka Jura, u které se trošičku pozastavíme, stojí to za to.

Prověřená klasika

Klasické kávovary Jura se řadí k tomu nejlepšímu na trhu, můžete vybírat ze základního nebo dokonce miniaturizovaného provedení, ale také velkokapacitní kávovary. V těch již se dají připravovat nejen všechny u nás známé druhy kávy, ale také je možné využít různé velikosti sklenic. Co je poněkud překvapivé, rozměrné kávovary šetří energii při výrobě vašeho oblíbeného nápoje.

Design, za který se nebudete stydět

Pokud se rozhodnete použít kávovar Jura ve své kavárně, rozhodně se za něj nebudete muset stydět. Sofistikovaný design dodá také krásný dekor a nezaměnitelnou atmosféru každému interiéru. Většinou se jedná o příjemnou kombinaci černé, šedé a stříbrné barvy, které se dokonale hodí právě k přípravě kávy. Pokud použijete vhodné doplňky stolování, vytvoříte prvek kavárny, který bude dominovat.

Náhradní díly Jura

K dispozici budete mít také spoustu kvalitních náhradních dílů ke kávovarům Jura, díky kterým si sami zajistíte potřebný servis. Výměna filtrů, čištění propařovací nádoby nebo některé další činnosti jsou nezbytné, aby vaše káva chutnala co nejvíce lahodně.

Společnost Jura nabízí tyto nejoblíbenější řady kávovarů:

1.Impressa

2.Giga

3.Ena- Mini

Pokud si chcete pochutnat na kvalitní a krásně našlehané kávě s tou nejlepší chutí i konzistencí, připravit si latté, cappuccino nebo espresso, Jura bude dokonalou volbou.

Kontakt