Hledají se instruktoři lyžování a jízdy na SNB!

24.10.2015 18:17

Máte rádi sníh, hory a zimní radovánky? Umíte zároveň dobře lyžovat či se prohánět po svahu na snowboardu? A myslíte si, že své znalosti umíte předávat dále? V tom případě se právě pro vás naskýtá ideální příležitost. Sportovní škola Newman School totiž hledá ve spolupráci s ČSLŠ nové instruktory lyžování a jízdy na snowboardu. Přihlaste se a získejte unikátní možnost práce v dobrém kolektivu a zajímavém oboru.

Mám zájem, co pro to mám udělat?

Výborně, nyní je to již jednoduché. Stačí se pouze zúčastnit a úspěšně projít licenčním kurzem, pořádaným sportovní školou Newman School. Tento kurz je akreditovaný MŠMT a je určen široké veřejnosti, která má zájem o tematiku lyžování a jízdy na snowboardu.

Kde se kurz koná?

V Kunčicích pod Sněžníkem, v místním ski areálu.

Kdy se ho mohu zúčastnit?

14.-20. 12. 2015

Kolik zaplatím?

Základní cena kurzu činí 7100 Kč, existuje však sleva 600 Kč, která vstupuje v platnost ve chvíli, kdy absolvent kurzu odučí 100 hodin ve škole Newman School.

Jaká je povinná výbava?

Dle svého plánovaného zaměření pochopitelně nemůžete doma zapomenout lyže či snowboard. Povinné jsou základní ochranné pomůcky - helma a brýle. Přibalte si i fotku dokladové velikosti, nezbytnou pro zřízení licence.

Jakým způsobem kurz probíhá?

Během pouhých sedmi dnů se zúčastníte 60 hodin výukového programu, napíšete teoretický test, složíte praktickou zkoušku a jste na nejlepší cestě k tomu stát se lyžařským instruktorem.

Ale hlavně, dostavte se, máte-li sportovního ducha, chuť zlepšovat své umění a touhu po splnění svého snu.  V případě úspěšného absolvování kurzu se vám otevírá široké spektrum možností práce ve snowboardovém a lyžařském odvětví. Škola Newman School nabízí pracovní místa rovnou ve 4 pobočkách, a to ihned po zisku licence. Do budoucna si dokonce můžete plánovat výhled na případnou práci za hranicemi České republiky.

Samozřejmostí je zajímavé finanční ohodnocení. Neváhejte a navštivte webové stránky Newman School, kde se dozvíte podrobnější informace a budete moci provést přihlášení na licenční kurz.

Kontakt