Hubněte moderně

30.09.2014 11:30

Moderní hubnutí, to je určitý program, který je celistvý a komplexní, již se zdaleka nejedná jen o různé moderní výstřelky, které někdy fungují, někdy ne. Dnes už toho víme o regulaci váhy tolik, že zhubnout není nemožné, ba je to dokonce poměrně nenáročné, pokud dodržíte určité postupy. V poslední době využívají specialisté stále více takzvanou nutriční typologii, což je metoda určování vlastností organismu pro potřeby hubnutí a diet.

Nutriční typologie v praxi

V praxi to znamená, že se dostavíte ke specialistovi na výživu, který provede sérii testů, které nejsou ve většině případů nikterak nepříjemné. Tyto testy v sobě zahrnují vyšetření krve, genetiky, zjištění obsahu tekutin, svaloviny a nechybí ani změření PH, tedy kyselosti v celém organismu. Hubnutí podle nutriční typologie umožní mít vždy přehled.

Na specializovaném přístroji, který musí být samozřejmě certifikovaný a naprosto bezpečný, se provádí další série testů, která pomůže k vytvoření maximální informovanosti o tom, jak zhubnout. Jen tak může být následná dieta efektivní. Zde dojde ke zjištění takzvaného metabolického věku a již zmiňovaných obsahů vody a svaloviny.

Péče odborníků

Svěřte se do péče odborníků, účastněte se pravidelné konzultace o hubnutí, samotná dieta pak již bude jen zábavou. Ne vždy se musí jednat jen o odříkání, moderní metody vás naučí, jak rychle zhubnout, opravdu a bez pouhých slibů. Odborníci na výživu se postarají také o vaše následné vedení a motivaci, která je rozhodně potřebná. I ti, kteří nemají tolik silnou vůli, to zvládnou a shodí nějaká ta kila.

Chcete vědět více o tom, jak zhubnout podle nutriční technologie? Zavítejte na web rychlezhubnout.com, který se zabývá právě takovými postupy, které jsou šetrné ke klientovi a hlavně přináší výsledky. Nechybí pravidelná konzultace jídelníčku a rady online, které jsou zdarma.

Kontakt