Jak si nechat vytvořit moderní web?

21.04.2016 10:51

Můžete si založit stránky, které si budete také spravovat, pro tyto účely se používají různé hostingové portály. U nás je tím nejznámějším zřejmě Webnode.cz. Pokud bude ale tvorba web stránek a také jejich následná správa probíhat na bezplatném free hostingu, budete dosti omezeni v možnostech. Proto si dnes spousta společností volí profesionální služby studií, pro které je tvorba www stránek denním chlebem.

Různá omezení

Omezení při bezplatných službách jsou mnohá. Tak především budete mít na výběr jen z určitých šablon, takže se může stát, že někdo jiný bude mít podobný web jako vy. Další nevýhodou je také malá možnost grafických úprav, často není nabízena možnost registrace návštěvníků, nebo chybí některé důležité sekce.

Co získáte navíc?

Pokud se ale rozhodnete využít profi služeb a tvorbu webových stránek předáte zkušeným vývojářům, získáte především originální vzhled. V tomto případě pracují designéři podle představ klienta a upravují grafické ztvárnění webu dle jeho představ. Výsledkem je originální web, který je pro uživatele příjemný a přehledný.

Pokud si necháte vytvořit takový web, můžete u něj přenášet více dat, nabídnout více kontaktních emailů a samozřejmě můžete také svěřit jeho správu a SEO do rukou odborníků. Tím zajistíte jeho dlouhodobou efektivitu a vývoj, jinak řečeno návštěvnost se bude neustále zvyšovat.

Informační systémy a aplikace

Součástí profesionálního webu firmy mohou být různé informační systémy. Na vývoji informačních systémů se podílí zkušení vývojáři. Jedná se kupříkladu o různé e-learningové kurzy nebo třeba analytické softwary pro ekonomy. Součástí vašeho nového webu se ale mohou stát také mobilní aplikace, kvalitní online marketing je vždy o pestrosti a využitelnosti všech prostředků pro oslovení maxima uživatelů a zákazníků.

Kontakt