Keratinová vlákna zakryjí lysinku

30.08.2014 14:45

Máte lysinku, nebo se vám dokonce tvoří pleš? Pro muže je to věc nepříjemná, pro ženy doslova frustrující. V poslední době se na trhu objevují velmi zajímavé náhražky, které zajistí především hustější vlasy. Nazývají se keratinová vlákna a jejich použití je překvapivě jednoduché. Jsou ideální pro řídnoucí vlasový porost a nepůsobí žádné komplikace.

Jak to funguje?

A jak to tedy funguje? Keratinové vlasové vlákno je miniaturních rozměrů a je to umělý vlas založený na keratinu, který je základním stavebním kamenem nejen vlasů, ale také nehtů a kůže. Aplikuje se na vlasy tak, že se jednoduše sype, přičemž má opačnou polarizaci, tím se na pravý porost velmi dobře uchytí. Díky lehkosti nedochází k deformacím vlasového vlákna, ani k propadu na pokožku hlavy. Vlákna jsou následně stabilizovaná díky fixátorům a dokonale drží na svém místě.

Co vám dá umělé vlákno?

S keratinovým vláknem dojde k zahuštění vlasů a jejich částečnému prodloužení, zvětší se celkový objem. Ale pozor, nečekejte zázraky a kouzla v případě, že vaše pleš je již v pokročilejší fázi. Umělá vlákna musí mít alespoň nějakou oporu a na rozsáhlé pleši ji těžko najdete.

Nespornou výhodou je také rychlost aplikace a použitelnost u všech věkových skupin, stejně jako u obou pohlaví. Muži i ženy všech kategorií, se společným fenoménem řídnoucích vlasů, si navíc mohou vybrat z velké palety odstínů.

Zdravé umělé vlasy

Samozřejmostí je zdravotní nezávadnost, kterou dnes tolik požadujeme u produktů všech druhů, u kosmetiky a vlasových přípravků, které přicházejí do styku s naší pokožkou, pak obzvláště. Tyto přípravky na pleš nezanechávají žádné stopy na tkaninách, můžete s nimi klidně i spát.

 Hodně zajímavé video

Přirozený upgrade hlavy

Umělá keratinová vlákna jsou naprosto přirozená a stanou se součástí vašeho vlasového porostu. Nemusíte se obávat toho, že najednou upadnou, nebo se stane jiná společenská katastrofa. Drží jako přilepené a ten, kdo není informován o vašem novém upgrade, naprosto nic nepozná. 

Kontakt