Kosmetika – nutnost či přežitek?

12.04.2016 08:37

Na světě pobíhají lidé, kteří o kosmetice pro krásnou pleť mnoho nevědí, a na druhou stranu lidé, kteří by o kosmetice pro krásnou pleť mohli vyučovat. Jedni se o pleť a tělo moc nestarají, druzí naopak až příliš. Co je dobré? Ideální by měla být zlatá střední cesta. Tělo, zpocené po sportovním výkonu určitě nestačí jen opláchnout vodou. Naopak pokud celý den sedíme doma a nic neděláme, není potřeba tělo zbytečně vysušovat mýdlem i sprchovými gely. Do kosmetiky pro krásnou pleť spadají různé pleťové krémy a mléka. Čím je tělo starší, tím více potřebuje výživu, kterou můžeme dodat právě kosmetikou pro krásnou pleť, tj. pleťovými krémy či mléky.

Chceme se líbit

Spousta žen používá dekorativní kosmetiku pro podtržení či zvýraznění krásy. Na trhu je celá řada různých druhů a značek, s rozličnou cenovou dostupností. Nejtěžší bývá vybrat dekorativní kosmetiku pro smyslnost rtů. To nepřeberné množství barevných odstínů, neřkuli ještě různých přísad jako jsou vitamíny nebo dlouho trvající fixaci. Jedno je jisté, musíme si vybrat podle toho, co nám bude naprosto dokonale sedět a vyhovovat a zároveň podtrhne naší přirozenou krásu. Muži všeobecně dekorativní kosmetiku pro smyslné rty moc nemusí, ne kvůli tomu, že by se jim to nelíbilo, ale spíš pro to aby vás pak nechtěli políbit a neměli otisknutou rtěnku všude, při vášnivějším polibku.

Krásné nehty – sen mnoha žen

Je mnoho zaměstnání, kde si ženy nemohou dopřát dekorativní kosmetiku pro krásné nehty, a naopak spousta povolání kde se to naopak vyžaduje, skoro v popisu práce.  Pro ženy které dekorativní kosmetiku pro krásné nehty s barevným odstínem nemohou, ať už kvůli práci, či z jiného důvodu používat, bychom mohli doporučit, alespoň bezbarvé laky, nebo různé zpevňovače. I ty samozřejmě spadají do kategorie dekorativní kosmetiky pro krásné nehty, jelikož i ony nehty dekorují a udržují je krásné.

Kontakt