Luxusní dámské spodní prádlo za příznivé ceny

28.03.2015 10:33

Každá žena či dívka touží zvýraznit přednosti, popřípadě zakrýt své nedostatky. K tomu vám může napomoci vhodně zvolené spodní prádlo, ve kterém se budete cítit příjemně, pohodlně a které vám dodá na půvabu.  A právě to, co nosíte pod oblečením, je velmi důležité. Možná máte pocit, že to nikdo nevidí, ale opak je pravdou. Správně zvolená podprsenka dělá divy!

Správný výběr je nejdůležitější

Podle některých průzkumů má většina českých žen problém s výběrem dobře padnoucí pohodlné podprsenky, která by měla nejen ozdobou, ale také vhodnou oporou poprsí. Jenou z chyb bývá špatně zvolený obvod. Ženě se pak podprsenka během dne povytahuje nahoru a to není dobře. A jak tedy správně vybrat podprsenku? Při cestě do obchodu se spodním prádlem je nejdůležitější znát správně své míry. V každém dobrém obchodě by měla být ochotná prodavačka, která vám ráda s výběrem pomůže.

Účel světí prostředky

Důležitým znakem při výběru podprsenky je také její účelnost. Je dobré si říct, jaký typ podprsenky zrovna chcete nebo potřebujete. Hladký typ podprsenky se hodí hlavně pod trička nebo svetříky. Klasické push – up podprsenky vám vytvoří krásný dekolt do výstřihů. Takzvané balkonetky či bardotky mají obvykle nastavitelná ramínka a i bez ramínek právě sedí skvěle a také vytvoří nádherný dekolt. Dále můžete vybírat z vyztužených nebo nevyztužených podprsenek, kdy ty nevyztužené jsou vhodné na doma anebo na sport. A právě i na sport si můžete pořídit speciální podprsenku, která je pohodlná a navíc vám prsa skvěle drží tam, kde má.

Menší zpestření

Někdy se najdou chvilky, kdy máme chuť si svou výbavu spodního prádla trochu zpestřit. A to je dobře! Není od věci, si pořídit několik stylových kalhotek, které jsou zábavné, originální a sexy zároveň. Pokud se nebojíte změny, zkuste si pořídit s partnerem podobné spodní prádlo na spaní. Na co máme na mysli? Mrkněte na dámské a pánské trenýrky. Většina z nich má vtipné motivy a jsou velmi pohodlné.

Kontakt