Malý pražský erotikon- hit od Patrika Hartla

25.02.2016 09:01

Patrik Hartl je autorem, který se nejvíce proslavil divadelními komediemi, je ale také autorem úspěšné románové prvotiny, která se jmenuje zajímavě: Prvok, šampón, tečka a Karel. V jeho dílech je vždy obsažen humor a píše velice lehce, svižně a čtivě, takže tato literatura není jen pro vybrané čtenáře, ale vlastně úplně pro každého. A kdo Patrika Hartla zná a líbí se mu jeho tvorba, ten by rozhodně neměl opomenout druhé knižní dílko, které nese název Malý pražský erotikon. A o čem to vlastně je?

Příběhy z Baby

Na pražské Babě se v 70. letech postavily „řadovky“, ve kterých žijí vedle sebe různí lidé s různými osudy. Patrik Hartl zde popisuje pohnuté příběhy fotbalisty Honzy a jeho životní lásky Marty, to jak prochází náročnými nástrahami života. Na druhé straně je zde příběh Táni, která řeší obrovské dilema mezi láskou a pohodlím. Táňa čeká dítě a musí se rozhodnout, zda si zvolí svou velkou lásku nebo raději zůstane po boku Zbyňka, který je sázkou na jistotu.

Co najdete v knížce

Malý pražský erotikon vás bude bavit nejen pro spletitost příběhů lásky v Praze, ale také pro nezbytný humor a nadhled. A možná se v některých situacích doslova najdete a budete si říkat, proboha, vždyť přesně tohle se přihodilo i mně. V erotikonu ale nehledejte žhavé sexuální scény, i když sex je samozřejmě nedílnou součástí příběhu.

Rozhodně vám kniha poví více o životě a jeho nástrahách, můžete si ji přibalit na dovolenou nebo do dopravního prostředku, nudit se rozhodně nebudete, což potvrdí také čtenáři tohoto díla z řad celebrit, kupříkladu Ivana Chýlková.

Objevte sami sebe a žijte lépe

Knihy nás učí žít lépe a poznávat sama sebe, což platí do puntíku také pro zábavnou knížku Malý pražský erotikon od Patrika Hartla. Tak se pohodlně usaďte při svitu svíčky nebo lampy a pusťte se do čtení obyčejných neobyčejných příběhů z pražské Baby. 

Kontakt