Moderní hokejové tréninkové pomůcky

24.10.2015 10:52

Moderní hokejové vybavení dnes můžete využívat nejen na stadionu a na kluzišti či rybníku, ale také v domácích podmínkách. Začněte se zlepšovat ještě více a trénovat také doma. To správné hokejové příslušenství vám v tom bude velmi nápomocné. Máte přehled a znáte ty nejmodernější pomůcky, které se již v tomto sportu výborně osvědčily? Chcete trénovat vždy a všude a stát se opravdovým šampionem?

Stickhandling- práce s holí

Pro dokonalou práci s holí zvolte originální a vždy skvělé puky, které mají speciální konstrukci. Stickhandling, tedy práci s holí zvládnete mnohem lépe, pokud si například nastavíte větší váhu puku, nebo ho jinak upravíte. Oblíbenou značkou takových puků, které trochu připomínají Jo-Jo, je Green Biscuit. Vybavení pro hokej, které zlepší vaši práci s holí, však spočívá také v dalších pomůckách.

Slideboardy- malé kluziště

Ze speciální hmoty, která vykazuje vysokou kluznost, se dnes vyrábí slideboardy. Jsou to vlastně zmenšené výseče plochy, která je velice hladká a podobá se skutečnému ledu. To znamená, že nácvik všech pohybů, bruslení nebo práce s holí budou autentické. Slideboardy jsou v poslední době ve veliké oblibě u brankářů, kteří se s jejich pomocí můžou rozcvičit i ve stísněných podmínkách.

Střelecké desky, branky

Proč si nezařídit své domácí tréninkové centrum hokeje přímo doma? Dnes to není žádný problém díky nabídce střeleckých desek. Ty dokážou indikovat nejen přesnost, ale také tvrdost zásahu, podpoří vás především při střelbě, ale také při razanci nahrávek. Domácí střelnice může být velkou výhodou oproti dalším hráčům, uvidíte, že výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

Druhou možností jsou pak klasické branky. Ty jsou však do domácích podmínek dosti rozměrné, proto se jeví jako lepší varianta různé zmenšeniny. I ty pomůžou při pilování přesnosti a tvrdosti rány pukem. 

Kontakt