Moderní kancelářské židle

01.07.2014 12:43

Kancelářské židle v moderním provedení se stávají nedílnou součástí pracovišť společností, které si zakládají nejen na funkčnosti nábytku, ale také na jeho vhledu. Právě visuální vjem židlí, ale také třeba designových křesílek působí velmi osvěživě a práce je pak mnohem radostnější. V současné době je variabilita křesel a židlí do kanceláře takřka neuvěřitelná.

Speciální židle

Pokud bychom se dívali na židle z pohledu funkce, zjistíme, že i zde je vždy určitý charakteristický design. Například antistatické židle, laboratorní, nebo lékařské židle jsou velice sofistikované, využívají měkké a úsporné povrchy, které se dobře čistí. Dalším zajímavým a pro někoho možná méně známým typem, jsou pokladní židle. Ty nabízí užitečnou funkci zvýšeného pístu, který se dá nastavit na práci na vyšší ploše, jako jsou právě pokladny, nebo třeba kancelářské recepce.

Ergonomicé a zdravotní židle

Lidé dnes stále více hledají židle, které jsou ergonomické, tedy přizpůsobené tělesným proporcím, a samozřejmě takové, které jsou rovnou zdravotní. Jsou ideální pro ty kancelářské pracovníky, kteří trpí se zády, křečovými žilami a dalšími neduhy. Nechybí ani masážní křesílka, která mají spíše funkci relaxační a v kanceláři jsou neocenitelná.

Stylový nábytek nevšední funkce

Pokud chcete něco nevšedního, pak je právě pro vás určen nábytek, který není obvyklý svým tvarem či funkcí. Hovoříme zejména o sedacích vacích, klekačkách, ale také třeba lavicích pro větší počet lidí nebo zajímavě řešených a lehkých síťovaných židlích.

Správná péče o kancelářské židle
  

Aby si kancelářské židle zachovaly svou funkci, můžete zvolit cestu oprav, pořídit například náhradní kolečka pro židle, náhradní písty, nebo náhradní mechaniky pro židle, ovšem jestli vám jde spíše o design, vše začíná již samotným výběrem v obchodě, a že je dnes z čeho vybírat. K dispozici máte funkční i vysoce luxusní materiály, jako například:

·         Měkký polyuretan

·         Kůže

·         Zdravotní pěna

Kontakt