Moderní klimatizace Brno se zajímavými funkcemi

24.03.2015 08:01

Požadavky na co nejvyšší kvalitu ovzduší v budovách vyplývají nejen z potřeby vzduch ochlazovat v chladných dnech, ale také ze změn architektonických. Mění se způsob stavění domů a také se používají nové technologie. Klimatizace Brno se postará nejen o výměnu vzduchu, ale také o tepelný komfort, ionizaci, filtraci vzduchu či odvlhčení. Je to potřeba nejen v prostorech obytných, ale i komerčních a veřejných. V oboru klimatizací do kanceláří Brnose za poslední roky odehrálo mnoho zdokonalení a změn. Vhodně zvolený výrobek spolu se správný seřízením, údržbou a čištěním klimatizace Brno přispěje k udržení příjemné teploty uvnitř budovy a vysoké kvality vzduchu.

Filtrace vzduchu pro lepší zdraví

Díky antibakteriálním filtrům můžete vytvořit bezpečnější prostředí bez choroboplodných zárodků, alergenů nebo plísní. Řada klimatizací do bytů Brno je vybavena ionizátorem. Jeho funkcí je přivést do prostředí záporné ionty, které zde mnohdy chybí. Ty příznivě ovlivní soustředění, kondici a zdraví. Klimatizace do bytu Olomouc se vyrábí v mnoha různých provedeních. Vícedílné typy vyžadují odděleno montáž vnitřní a vnější jednotky. Nabízejí různé výhody, především tichý provoz. Jednotky řízené mikroprocesorem se automaticky nastavují, mohou se zapnout a vypnout ve stanovenou dobu. Výhodné je infračervené čidlo nebo noční režim.

Regulace vlhkosti a teploty

Většina klimatizací do kanceláří Brno dokáže vzduch automaticky odvlhčit a zvlhčit podle momentální potřeby. Chladný vzduch s vysokou vlhkostí je pro člověka velmi nepříjemný, suchý s nízkou vlhkostí taktéž. Klimatizace LG Brno se může stát také tepelným čerpadlem. To znamená, že teplo, které je odpadní, se navrátí zpátky do místnosti a využije k přitápění. Tento režim je efektní zejména na jaře nebo na podzim, případně v chladnějších letních dnech. 

Kontakt