Moderní stomatologické ošetření

25.02.2015 15:20

Stomatologové všeobecně a dlouhodobě patří k těm lékařům, jejichž obliba je přibližně někde kolem bodu mrazu. Zvuk zubní vrtačky pravděpodobně není pro nikoho rajskou hudbou. Tímto pohledem bychom však dnešní stomatologii přinejmenším hodně křivdili. Moderní stomatologie se své předchůdkyni, která ještě před pár lety převládala v ordinacích, téměř vůbec nepodobá. Ostatně například zubní ordinace Praha 2 vás o tom může bez problémů přesvědčit.

Stomotologie v Praze

Stomatologická ordinace Praha 2 je zavedenou a soukromou zubní ordinací, která je bez smluv se zdravotními pojišťovnami. Jejím primárním cílem je kvalitní a zejména bezbolestné ošetření všech svých pacientů. K tomu využívá té nejmodernější techniky, metod a přístrojů, aby bylo dosaženo maximální funkčnosti a estetiky. Seznámit se blíže s touto stomatologickou ordinací můžete také na jejích webových stránkách, které naleznete na adrese zubni-praha.cz.

Kvalitní služby zubaře

Do ordinace stomatologie Praha můžete přijít jak jen na běžnou preventivní prohlídku, tak i s méně či více vážnými problémy, které vás s vaším chrupem trápí. V nabídce poskytované péče si můžete vybrat opravdu z široké nabídky, která obsahuje například estetickou a záchovnou stomatologii, protetiku, zubní implantáty, prevence, parodontologii, dentální hygienu, dětskou stomatologii i samozřejmě někdy potřebnou zubní pohotovost. Na již zmíněné internetové adrese zubní-praha.cz, si můžete prohlédnout již odvedenou práci stomatologů z této ordinace, která vás rozhodně ubezpečí v tom, že zde se vašemu chrupu dostane péče té nejvyšší kvality.

Bez bolesti

Objednat se do zubní ordinace Praha 2 můžete jak telefonicky, tak i emailem. Při první vstupní prohlídce vás čeká kompletní a detailní prohlídka stavu vašeho chrupu a dásní pomocí rentgenu. Poté vám na základě zjištěných informací bude navržen léčebný plán. Jestliže s ním budete souhlasit, další postup je v rozvržení jednotlivých návštěv v ordinaci a následné bezbolestné ošetření, ze kterého v žádném případě nemusíte mít strach. 

Kontakt