Nebojte se bazarových lyží a snowboardů

18.01.2016 13:20

Pro mnoho milovníků zimních sportů s omezeným finančními možnostmi jsou bazarové snowboardy a lyže jedinou možností, jak se dostat na svah. Půjčit si lyže v některé z půjčoven lyžařských center se nevyplatí a zcela nové se poměrně běžně vyšplhají na částku 20 000 Kč. K lyžím si můžete rovnou zakoupit i bazarové lyžařské boty. Věděli jste, že funkci kamenného bazaru skvěle zastane eshop s bazarovými lyžemi? Můžete tam najít poklady s až 80% slevou a rozhodně nepůjde o nějaké historické lyže z půdy!

Vyberte si, v jakém bazaru nakoupíte

Ani v bazaru ale nemusí být nákup vždy výhodný a setkáme se s některými nástrahami. Zničené lyže a skluznice nebo ceny výhodné jen naoko jsou hlavními věcmi, na které bychom si měli dát pozor. Těmto problémům se vyhneme, když si vybereme specializovaný bazar s dobrými referencemi, například newmansport.

Levné lyže mohou být jako nové

Pokud této problematice trochu rozumíte, máte o nabídce přehled a chcete ušetřit, může být eshop s bazarovými lyžemi a snb tím nejlepším, co před lyžařskou sezonou navštívíte. Kvalitní obchodník vám nabídne záruku i na použité zboží a bude ochotný vám poradit. Někdy je rozdíl mezi lyžemi novými a levnými lyžemi z druhé ruky pouze několik hodin strávených na svahu. Cena přitom poklesne o desítky procent! Najít se dají lyže nejen používané několik sezon za pakatel, ale i lyže téměř nové, díky kterým si uděláte radost stejnou, jako byste je koupili v běžné prodejně, ale přitom ušetříte značný obnos.

Volba nejen pro začátečníky

Pokud na svazích teprve začínáte, bude snowboard z bazaru nebo zánovní lyže výbornou volbou. Nebudete se muset o vybavení tolik bát, a jakmile se otrkáte a zjistíte, že vás tento sport baví, můžete je vyměnit za novější model. Podobně je tomu s dětskými bazarovými lyžemi, ty udělají výbornou službu, zejména máte-li dětí více nebo hodně omezený rodinný rozpočet. Děti rostou a vybavení jim vydrží jen několik sezon, než bude třeba pořídit jiné.  Vášniví a zkušení lyžaři mohou bazarové lyže ocenit a klidně mít každoročně jiný model. 

Kontakt