Nová dimenze odpočinku v sedacích vacích

15.01.2015 13:37

Odpočinek je zejména v dnešním chaotickém a uspěchaném světě mimořádně důležitý. To už samozřejmě víme ze všech možných masmédií. Ležení v posteli nebo provozování gaučinku jsou už staré a otřepané aktivity, ze kterých nějaký ten relax nebo odpočinek známe a bohužel v mnoha případech ani nepostřehneme, že se zrovna děje.Pokud toužíte po místě na ten pravý odpočinek, který bude jen váš, popřípadě jej můžete občas půjčit oblíbeným členům vaší početné rodiny, je právě pro vás sedací vak.

Posaďte se do měkoučka

Sedací vaky, nebo také se jim říká sedací pytle, jsou doslova požitkem ze sezení. Tyto pytle nebo vaky (záleží, co je vám milejší) jsou totiž naplněny malými polyesterovými kuličkami. Takže jejich efekt je následující: když se do tohoto vaku posadíte, výstižněji řečeno proboříte, dokáže se vytvarovat dle vaší postavy a polohy. Tudíž tímto pádem dejte čus-bus vaší obyčejné sice kožené a nekřesťansky předražené sedačce a přivítejte vašeho nového miláčka, ve kterém sledování i obyčejných večerních televizních zpráv bude radost.

Sedací pytel je dokonalý vynález, který v sobě snoubí jednoduchost, pohodlí a kupodivu dostatečnou výdrž po delší dobu.

Maximální efekt, minimum starostí

V první řadě je podotknout, že sedací vaky a pytle už svůj největší boom (zejména ten cenový) mají dávno za sebou, tudíž jejich cena je více než přijatelná. Pořídit si je tedy můžete kolem 1500-2000 Kč. Samozřejmě záleží na velikosti vaku, barevném a designovém provedení a tak dále. Osobně doporučuji pořídit si sedací vak s popruhy, který v sobě skrývá 2 v 1.

Maxipolštář v sekundě

Když si potřebujete jen tak lehnout s partnerem, stačí odepnout popruhy a máte maxi polštář, kam se vlezete i s ratolestmi. V případě, že máte chuť číst si knihu, nebo musíte pracovat na svém počítači, zapnete zpět popruhy a vytvoří se vám tímto kouzlem velmi příjemné křeslo, ze kterého se vám nebude chtít vstávat ani za všechny peníze světa.

Nadšení, zdravé sezení a pohodlí zaručeno!

Kontakt