Obchod s moderním oblečením pro fandy

16.10.2015 11:15

Rád bych vám představil můj oblíbený obchod- fan shop, který vlastně není jen obchodem. Je to místo, kde se rovněž setkávají fanoušci a mohou zde spolu komunikovat, vstoupit do klubu. Tento portál se jmenuje Fan-store.cz a je určený pro fanoušky fotbalu a motoristických sportů. Každý fanda zde nalezne ty nejslavnější kluby, stáje a jezdce, ať už z nejvyšších fotbalových soutěží nebo z prostředí silných motorů a kubatur.

Co vše si můžou fandové koupit?

V tomto obchodu pro fandy jsou vždy pro každý klub nebo stáj nabízeny signifikantní pomůcky a hlavně pak moderní oblečení pro fans. Nechybí ani suvenýry, jako jsou například stylové přívěsky, šperky, hodinky, samolepky, vlajky či dekorativní předměty do domácnosti. Ve velké oblibě jsou například figurky fotbalistů, které jsou velmi věrnými a zábavnými karikaturami.

To nejlepší z fotbalu

Fans fotbalu si zde jistě najdou svůj oblíbený klub, především pokud hovoříme o skutečných legendách. Nechybí kategorie, které jsou zaměřeny na: FC Barcelonu, Manchester United, Chelsea, Real Madrid či další fotbalové giganty. U každého mužstva pak můžete pořídit dresy, čepice, suvenýry, nádobí a cokoliv dalšího v jeho barvách a s jeho nezbytnými a signifikantními znaky.

To nejlepší z motorsportu

Fans motosportu si zase přijdou na své v kategoriích, které představují jednotlivé stáje F1, případně další týmy pohybující se v motoristickém světě. Jsou zde i kategorie určené speciálně pro jednotlivé jezdce, jako je například slavný Michael Schumacher nebo motocyklová legenda z Itálie, věčně vysmátý Valentino Rossi.

Výhody při objednávce

Pokud si v tomto zajímavém obchodě budete objednávat moderní oblečení pro fanoušky, případně doplňky, získáte výhody, které oceníte. Které to jsou?

·         Při nákupu nad 2000 doprava zdarma

·         Věrnostní program

·         Vše skladem

·         Recenze produktů

Kontakt