Online hry – moderní zábava pro všechny

04.11.2015 10:59

Jistě máte spoustu kamarádů, přátel, příbuzných či známých.  Víte o někom, kdo nikdy nehrál žádnou počítačovou hru? Dřívější generace si je musely pořizovat na disketách, později na CD, které obsahovaly jedinou hru. Nešlo o žádnou lacinou záležitost, ale lákadlo to bylo velké, vždyť dříve se nikomu o něčem podobném ani nezdálo. V dnešní době stačí mít počítač připojený k internetu, a můžete na webu brouzdat tak dlouho, dokud z něj nevydolujete hru, která Vám bude sedět. Brzy zjistíte, že herních portálů nabízejících tipy na online hry zdarma je spousta. Ano, slyšeli jste správně. Spousta her je skutečně k mání zdarma, stačí vyplnit přihlašovací formulář. Takže, co hrát online?

Budovatelská online strategie. Je pro Vás ta pravá?

Záleží na tom, jaký typ hry je Vám bližší. Existuje totiž veliká škála různých druhů her. Od skutečně akčních, odehrávajících se ze značné části na bitevním poli, které taky často obsahují poměrně agresivní složku, přes logické hry, které nám dokážou udržovat a v tom lepším případě i zlepšit paměť, až po hry založené na budování a rozvíjení například celých měst. Jste spíše vyznavačem logických či strategických her, které jsou svou podstatou spíše budovatelské než ničitelské? A nevíte, jak hrát online strategie? Pokud nemáte něčí osobní reference, pak je nejlepší způsob prohledat důkladně web. Najdete tam jistě spoustu užitečných tipů na nejnovější nebo nejoblíbenější hry, včetně jejich popisu a návodu, jak na to. Vše máte doslova ve svých rukou.

I příležitostní hráči si přijdou na své

Nechce se Vám přemýšlet, jen máte chuť prostě vypnout, ale nechcete nic uspávajícího? Pak zkuste některou z nabízených akčních her. Na internetu naleznete spoustu tipů, jaké hrát online akční hry a jak na to pro začátek. Nejste pravidelně na webu a nechcete rozehrávat žádnou z dlouhodobějších strategií? Pak jsou pro Vás jako stvořené online hry pro příležitostné hráče. Ještě stále váháte? Navštivte webové stránky onlinepark a zkuste si vybrat svou hru, která Vás dokáže se zaujetím přenést na vesmírné bitevní pole, nebo si postavte a budujte své město.

Kontakt