Originální dárky pro muže, co rádi vyčnívají

19.06.2015 12:55

Dnešní mužové jsou poněkud vybíraví a podléhají mnohdy více trendům než ženy. To pak vybrat takový originální dárek pro muže není nic jednoduchého a může to pro dámu znamenat dlouhé a dlouhé hodiny strávené hledáním, ať už na internetu, nebo v kamenných obchodech. Je pravdou, že nejlépe si asi vyberete ve specializovaných obchodech s dárky, ideálně pak s dárky pro muže všech věkových kategorií. Jedním z takových obchodů je také Manboxeo.

Pro přítele

Originální dárek pro přítele může udělat velkou radost, zvláště když je laděný tak trochu do romantiky. Základem dobrého výběru je originalita, ale také pěkný design. Pro svého milovaného druha můžete koupit například bednu plnou šampaňského, nebo bedýnku s jiným oblíbeným pitím. Obsahem takového dárkového balení pak může být také například gurmánská sestava jídel a příměsí, které jsou skutečnými delikatesami.

Pro kluky

Každý muž je zároveň ještě stále klukem, proto není od věci pořídit mu něco vtipného a jaksi chlapského, ale zároveň by se mělo jednat o něco jedinečného. Originálními dárky pro kluky muže jsou například bedny pro mlsouny nebo balení pálivých chilli papriček. Ty jsou samozřejmě kvalitním afrodisiakem.

K výročí

Další kategorií pánských dárků jsou dárky k výročí. Měli by být vždycky přizpůsobené dané oslavě a jubileu, tedy kupříkladu k narozeninám se velmi dobře hodí speciální balíčky plné kosmetiky, nebo třeba gurmánských pokrmů pro skutečně mlsné jazýčky. Originální dárky k výročí udělají radost, mohou být ovšem určené k okamžité konzumaci a škádlení chuťových buněk.

Pro dědu

Také senioři si zaslouží kvalitní dárek k výročí nebo prostě jen tak. Pokud hledáte originální dárek pro dědu, zvolte si třeba bednu pro pivaře, nebo balíček vhodné hygieny. Dárky pro seniory udělají radost, zvláště pokud jsou vtipné a užitečné. 

Kontakt