Oživte interiér grafosklem

02.07.2015 14:58

Grafosklo je neokoukaným a inspirativním prvkem v interiérovém designu. Tato revoluční záležitost překvapivě oživí místnost, je variabilní a má všestranné využití. O co se vlastně jedná? O skleněné prvky nesoucí fotografický nebo grafický motiv, někdy je ke zdobení použita i textilie. Tyto motivy jsou ve skle zalaminovány.

Ideální moderní dekorace

Sklo s grafikou se dá využít pro výrobu dveří, skleněných stěn, obkladů i nábytku. Umístění v prostoru záleží na naší fantazii. Do moderního interiéru je to ideální dekorace. Grafosklo může být vytvořeno s téměř jakýmkoliv motivem a není těžké jej sladit s jinými prvky. Můžete například zvolit jednotný motiv od designéra nebo vlastní, a ten v interiéru aplikovat na nábytek, dekorace a grafosklo.

Jedná se o sklo, které se jen tak nerozbije a nehrozí roztříštění. Výroba skleněných prvků s motivy probíhá většinou na míru, aby se dokonale sladily s prostorem

Skleněné stěny

Stěny vytvořené ze skla vnesou do prostoru luxusní atmosféru. Navíc motiv na velké ploše získá zcela jiný rozměr. Krásně bude vypadat třeba velká fotografie v top kvalitě, zakomponovaná do této celoskleněné stěny. Stěna může být dekorativní, ale také účelná a rozdělovat větší prostor na několik částí. Nabízí se například oddělení kuchyňské a obývací části. Hodí se do bytu, ale i do komerčních prostor.

Grafosklo do kuchyně

Kuchyně není jen pracovním prostorem, ale měla by vypadat také dekorativně. Často je propojena s dalšími místnostmi, a tehdy jsou požadavky na vzhled ještě více na místě. Nehledě na to, že pokud kuchyně působí příjemně a inspirativně, daleko raději v ní budeme trávit čas. Celoskleněný obklad z grafoskla vnese do kuchyně luxus a dá se jím perfektně nahradit obklad z keramiky. Navíc se dobře udržuje díky absenci spár. Grafosklo je tedy nejen estetické, ale i funkční. Pěkně bude vypadat třeba sladění motivu na skle s kuchyňskými textiliemi.

Dveře ze skla
Skleněné dveře jsou stále populárnější, a navíc je můžeme oživit i grafickými prvky. Stane se z nich tedy i dekorace. Hodí se na příklad tam, kde je interiér třeba oživit, ale pro tradiční dekorace zde není místo. Perfektně splní svůj účel třeba v chodbě nebo hale. Dveře můžeme sladit s textiliemi nebo tapetami v bytě. 

Kontakt