Plážová obuv, ve které budete trendy

17.05.2014 12:47

Ačkoliv počasí si s námi zahrává, čas letních dovolených se blíží přímo mílovými kroky. Na léto je potřeba se pečlivě připravit. Pořiďte si plavky, šaty, sukně a rozhodně nesmí chybět také pohodlné plážové boty. Pojďme si říci, jaké boty budou hitem letošního léta. Nejde jen o to dobře vypadat, ale také se cítit pohodlně.

Pokud patříte mezi milovníky plážové stylu, pak vězte, že také letos pofrčí plážové pantofle, sandály, žabky a mnoho dalšího. Ačkoliv jde o plážovou obuv, můžete ji nosit také na procházky i do města.

Pohodlí a design na prvním místě

Muži i ženy si mohou také letos vybrat z pestré nabídky mnoha pohodlných a módních plážových bot, které se vyrábí v různém designu a barvách. Dámské plážové obuvi dominují zejména tyto botičky, které si zamilujete na první pohled.

Sandály, žabky a pantofle nejen na pláž

Žabky na klínku jsou nádherným doplňkem pro každou ženu. Spojení klínku s žabkami se zdá dokonalé. Ladí každé noze, kterou opticky prodlouží. Hodí se zejména k šatům, kraťasům nebo sukním. Ideální k vodě, ale také na procházky. Pořídíte-li si kvalitní značkové žabky na klínku, pak si dopřejete maximální pohodlí.

Sandálky mezi prsty ozdobené kytičkou. Klasické sandálky, které vpředu připomínají žabky. Dobře sedí na noze, příjemně se nosí, a pokud budou ozdobené kytičkou, pak se stanete doslova královnou každé pláže. Chystáte-li se na dovolenou k moři, pak tyto žabky rozhodně musíte mít.

Pohodlné pantofle „baťovky“ jsou typickou plážovou obuví, které jsou vhodné zejména pro každou rekreaci. Jde o velmi pohodlné pantofle, celogumové, které využijete u vody i při procházkách po pláži. Jsou nadčasové a stylové.

Sandálky „kristusky“, oblíbené sandálky, vyrobené z kůže, jsou kotníkové a velmi pohodlné. Sluší každé ženě. Hodí se k šatičkám nebo k sukni.

Hurá na nákupy

Nezapomeňte, že léto klepe na dveře. Na svou letní dovolenou budete nutně potřebovat alespoň jedny módní plážové botičky. Je nejvyšší čas vyrazit do obchodu. 

Kontakt