Poradce pro sázející jsou v kurzu

06.07.2015 10:45

Jestli má být někdo v kurzu a také o kurzech něco ví, je to poradce pro tipující. Tato osoba je většinou zkušeným odborníkem, který se této činnosti věnuje delší dobu, nezřídka přímo pochází z prostředí sportu, kterému zasvětil svůj život. Může se ale samozřejmě také stát, že se někdo za takového odborníka jen vydává. Pokud nemáte moc nabytých zkušeností s tipy na sázky, neváhejte tuto pomoc využít. Ale kde ji hledat? Musí se za tuto službu platit a je nutné se někde registrovat či jinak zavazovat? Odpověď zní ne, existují také portály, kde je možno využít tipy na sázky bez registrace.

Dennik.sk

Jedním z takových webů, mimochodem na Slovensku již mezi fanoušky sportu a sázejícími velice oblíbeným, je dennik.sk. Na těchto stránkách si můžete prohlédnout nejen přehledné výsledky zápasů, ale také si vybrat pomocníka při vašem tipování. V sekci poradce najdete nejen tipy na konkrétní zápasy, ale také mnoho zajímavých článků, které vám pomohou v začátcích.

Chci se stát poradcem

Je zde ale také opačná možnost než je využití tipu zdarma, tedy že se sami chcete takovým poradcem stát. Co pro to potřebujete? Tak především velké penzum znalostí, dokonalý odhad a také všeobecný přehled. Musíte znát všechny vlivy, které mohou různými způsoby ovlivňovat zápas a dokázat provést dokonalou analýzu. Jinak řečeno: zhodnotit všechna pro a proti a na jejich základě pak sázet, případně předávat své vědomosti dále.

Vyberte si svůj obor působnosti

Velmi důležité je vybrat si takový sportovní obor či odvětví, ve kterém se cítíte jako ryba ve vodě a jste si jisti, že vaše vědomosti jsou více než dostačující. Ne jen současnost, ale také například historie, může mít při sázkách na dostihy, sázení na NHL či jiné sporty, velký význam. Ačkoliv se to na první pohled nezdá, například velký význam mají vzájemné bilance sehraných zápasů z hlediska historie. Některé kluby mohou mít z jiných tak trochu respekt.

Sázení na tenis, fotbal, hokej a tipy na dostihy patří k nejvíce oblíbeným kategoriím, tyto sporty mají svou velkou tradici. Možná i vy milujete jeden z těchto sportů naprosto dokonale. Proč toho trochu nevyužít?

Kontakt