Přestavba na LPG, jak na ni?

26.08.2015 10:27

Přestavba LPG je zákrokem do palivového systému, který vám především ušetří peníze. Ceny benzínu a nafty jsou stále vysoké, proto se vyplatí přemýšlet o různých alternativách. LPG přestavba se dá provádět v podstatě u všech typů automobilů, jen na to potřebuje daná firma a poskytovatel takové služby náležité licence a povolení. U nás existuje více společností, které se zabývají takovými přestavbami na alternativní pohonné hmoty.

Přestavby LPG tedy můžete realizovat u velkých společností, případně u menších firem, které mají přece jen poněkud individuálnější přístup k zákazníkovi. Dalším plusem menší progresivní firmy je neustálá snaha o vývoj vlastních postupů i technologií. Vyberte si takového poskytovatele této služby, který bude pružně reagovat na jakýkoliv váš dotaz a bude s vámi kooperovat.

Samotná montáž LPG systémů

Přestavba na LPG probíhá tak, že se nejprve provede potřebná diagnostika, především řídicího systému motoru a řídící jednotky. Tato kontrola je důležitá z hlediska správného fungování vstřikování paliva či emisního systému. K těmto účelům se využívá specializovaný přístroj, který se propojí se systémem automobilu a je schopen odhalit skryté chyby nebo dokonce závady.

U lepších společností, které se zabývají přestavbami na LPG si budete moci vybrat svou vlastní konfiguraci daného plynového systému a již se může přikročit k instalaci. Do vašeho automobilu bude namontována speciální plynová zásobní nádrž, dále pak také plnící koncovky plynu. Firma vám namontuje rovněž přepínač plynu a benzínu, ukazatel hladiny v nádrži a další komponenty, které jsou potřebné.

Nemám v čem jezdit

Ale v čem se budete nyní pohybovat, když je vaše auto v servisu a je na něm prováděna montáž LPG? Existuje naštěstí moderní možnost, kdy vám společnost zapůjčí auto náhradní. I podle toho poznáte kvalitního poskytovatele služby, kterou je přestavba a servis LPG.

Kontakt