Půjčovna dodávek s exkluzivními službami - Maxidodávky.cz

29.09.2017 13:26

Pokud už se rozhodneme zapůjčit si dodávku, chceme mít k tomu i prvotřídní servis. Ve velkém množství nabídek jednotlivých společností ale není dnes jednoduché se zorientovat. Přesto o jedné takové půjčovně dodávek v Brně víme. Pokud například nikdy dopředu nevíte, jak se vám změní program, tato půjčovna dodávek je tu pro vás 24 hodin denně včetně víkendů a svátků. Půjčovna MaxiDodávky.cz má navíc i širokou nabídku služeb. Všechny vozidla jsou zabezpečena pomocí GPS proti zneužití nebo odcizení pomocí lokalizace. Odpadne vám velký stres. Navíc máte pojištění půjčené dodávky v ceně. Všechny vozy jsou plně pojištěni povinným i havarijním pojištěním pro Českou republiku i celou Evropu. Z toho vyplývá i další výhoda, kdy nejste omezeni ani počtem ujetých kilometrů, ani lokalitou, a klidně můžete vycestovat i do zahraničí. Dalším příjemným bonusem je i dálniční známka, kterou vám dá půjčovna dodávek Brno zdarma.

Neomezené kilometry i cesta do zahraničí

Zde za ujeté kilometry prostě neplatíte. Takto se zdejší půjčovna dodávek Brno snaží klientům vyjít vstříc. K zapůjčené dodávce navíc náleží i stěhovací technika. Pokud převážíte těžký nábytek, potřebujete pomoct uchytit zboží či materiál v autě, bezplatně si zde zapůjčíte kotvící techniku i přepravní vozík. Samozřejmostí je i parkování vašeho vozu v uzavřeném areálu zdarma a možnost zapůjčení GPS navigace. Zaujmout vás jistě mohou i individuální nabídky šité přímo na míru při dlouhodobém pronájmu. Ve vozovém parku jsou značky, jako je Citroen, Fiat, Iveco, Peugeot, Renault a Volkswagen. Všichni jejich výrobci se specializují na produkci užitkových vozů a patří k nejlepším a nejzkušenějším.

Převezte materiál i pasažéry

Zapůjčenou dodávku lze využít pro převoz zboží, materiálu, při stěhování, transportu jakéhokoliv vybavení, ale při převážení více osob. Pronájem dodávek Brno vám usnadní výběr podle lokality, což vám ušetří čas. Půjčovna dodávek se nachází na ulici Uhelná či Dornych, nebo na Lesné či v Komárově. Pokud zrovna hledáte způsob, jak vyřešit potíže s přepravou, obraťte se na zdejší odborníky a příjemný personál. Společnost MaxiDodávky.cz je půjčovna dodávek v Brně pro všechny, kdo potřebují rychle a spolehlivě převést cokoliv z jednoho místa na druhé. Může jít o nábytek, materiál nebo převoz osob a půjčovna dodávek váš problém hravě vyřeší. Nemusíte dodávku vlastnit, postačí, když víte, kde si ji lze půjčit. Pronájem dodávky v Brně vám dokáže snadno a rychle pomoci vyřešit vaše potíže.

Maxidodavky.cz - půjčovna dodávek Brno

Vídeňská 297/99

Brno, 63900

Kontakt