Seznamte se s Nuru masáží

06.03.2015 12:47

Nuru masáž se k nám a do celého zbývajícího světa dostala z Japonska. Je to skvělý způsob relaxu, ale také aktivního pohybu a předehry pro milování. Co k tomu potřebujete a lze takovou masáž provozovat také doma? Ano, není problém, stačí mít jen kvalitní nafukovací matraci jako podložku a zakoupit Nuru gel, který je naprosto nezbytný.

Kvalitní koupel je základem

Než se ale pustíte do samotné sexy masáže, je dobré praktikovat kvalitní a dlouhou koupel v teplé vodě. Klidně do vody přidejte různé voňavé příměsi a užijte si partnerem počáteční aromaterapii, která vás navodí k následným dalším příjemným chvilkám. Klidně můžete svá těla ponechat mokrá, pro následnou aplikaci speciálního Nuru gelu to bude jen přínosem a budete se cítit příjemněji.

Kluzká těla

Nejprve se oba partneři potřou dokonale gelem, po té se první partner položí na podložku, na jejímž povrchu je umístěna ještě izolační osuška. Druhý z partnerů se položí na tělo toho prvního a začne po něm klouzat nahoru a dolů, přičemž se drží určité opory, aby nesklouznul. Takto můžete toto cvičení a erotickou masáž provádět jak dlouho vás to bude bavit, nebo dokud nebudete fyzicky unaveni. Nezapomeňte ovšem na to, že by se mělo jednat především o relax a nabuzení sexuálních smyslů.

Profesionální masérky se o vás postarají dokonale

Můžete ovšem zvolit také druhou cestu, která je mnohem pohodlnější, ale něco stojí. Hovoříme o profesionálních masérkách v luxusních erotických salonech. Nejlépe rovnou z domovské země, tedy z Japonska. Ty jsou v tomto skutečnými mistryněmi a daly by se směle považovat za erotické umělkyně.

Vhodné prostředí pro Nuru masáž

Ideální teplota při Nuru masáži je kolem 30 stupňů, ale může to být i méně, záleží na fyzických požadavcích jednotlivců, někomu nemusí být velké horko příjemné.

Kontakt