Sluneční brýle, bez kterých se letos neobejdete!

17.06.2014 21:18

Léto je pomalu tady a s ním přichází velice oblíbený doplněk, bez kterého se prostě neobejdeme. Ano, řeč je o slunečních brýlích. Jaké brýle se letos nosí? Trendy pro rok 2014 uspokojí opravdu každého!

Brýle, které sluší a chrání

Sluneční brýle jsou pro většinu z nás praktickou a také módní záležitostí. Pomocí brýlí můžeme budovat svou image a také efektivně doladit celý outfit. Zejména ženy touží po originálních úlovcích, které nosí celebrity ve světě.

Kulaté brýle

Kulaté sluneční brýle se staly v poslední době velice populárními. Můžete vybírat z celé řady elegantních a také extravagantních modelů různých barev a velikostí. Ale pozor, ne každému tyto brýle sluší. Je potřeba si je vyzkoušet, zda se v nich budete cítit dobře. Výhodou těchto brýlí je jejich univerzálnost, kterou jistě oceníte při sestavování různých outfitů.

Hvězda XXL

Ano, také brýle jsou ve velikosti XXL a nemusíte mít žádnou nadváhu. Letos se nosí obrovské brýle, které zakryjí značnou část vašeho obličeje. Nebojte se jich, jsou sice poněkud extravagantní, ale mají dokonalou ochrannou funkci. Návrháři tento trend ještě podpořili výraznými barvami, které více umocní vysoce elegantní vzhled.

Brýle jako kočka

Kočičí brýle vynikají svým specifickým tvarem a poznáte je na první pohled. Rovněž takové brýle patří mezi hity letošního léta. Nosí se rozmanitě konstruované modely, které září výraznými barvami a neotřelým vzhledem.

Pestrobarevné stranice

Máte-li ráda změny a chcete začít nosit výrazné brýle, kterých si každý všimne na první pohled, pak sáhněte po brýlích s pestrobarevnými stranicemi. Pestré barvy vás zvýrazní, rozzáří váš pohled a jsou dokonalým módním doplňkem na party, především výtečně ladí s pestrým oblečením.

Fantazii se meze nekladou

Letošní sezóna dává zelenou rozmanitě zpracovaným obroučkám. Můžete se tedy těšit na různě tvarované a barevné obroučky, které jsou netradičně zdobené. Můžete zvolit výstřednější či elegantnější formu a ukázat všem své pravé já.  

Kontakt