Správná volba dámské tašky je vždy na místě

22.04.2015 12:26

Kabelka, nebo chcete-li dámská taška, to je nepřehlédnutelný doplněk pro ženy. O své majitelce opravdu dokáže vypovědět mnohé. Stejně jako její majitelka může být tento nezbytný doplněk pro ženy velký, nebo malý, jednoduchý, elegantní, nebo naopak bohatě zdobený. A tak se díky kabelce můžeme dozvědět mnoho o módním stylu její majitelky. Neplatí totiž pouze to, že “šaty dělají člověka”. Důležité jsou i doplňky, které celkový image ženy (ale i muže) dotvářejí.

Muži s aktovkami

Ženám se líbí. Vykračují v obleku nebo v jiném pěkném slušivém oblečené a se svou pánskou taškou vypadají opravdu sexy. Někdy muži raději dávají přednost taškám přes rameno. Pokud taková taška, která je zdobí, není ošuntělá, poškrabaná, nebo nedej bože roztrhaná, i ona má nejen své kouzlo, ale i praktický význam. Vejde se do ní svačina, pití a spoustu nezbytných drobností, které je možno přehledně uložit do kapes. Pánské tašky jich většinou (na rozdíl od dámských) mívají dostatek. Takže je kam dát klíče od auta, klíče od bytu, peněženka, doklady a hlavně již zmíněná svačina.

Dámské i pánské sportovní tašky

Někdy člověk rovnou z práce pospíchá do fitka nebo třeba na bowling, a pak je nejlepší si hned ráno připravit věci do sportovní tašky. Nějaké ty tenisky, sportovní oděv, ručník a do vyčleněné přihrádky si dát vše potřebné - peněženku s penězi a doklady a další nezbytnosti. Věřte, že je to praktické a mnohem lepší a estetičtější, než vše výše jmenované nacpat do igelitky.

Na ples jedině plesová kabelka a stylová peněženka

Plesová sezona je sice ještě daleko, ale připravit se na ni, milé dámy, můžete již nyní. Stačí si jako dárek k narozeninám nebo k výročí přát od manžela (přítele) elegantní plesovou kabelku a do ní stylovou peněženku. Obě se mohou hodit i jinam do společnosti, pokud vyrazíte.

Kontakt