Stahovací spodní prádlo- lepší postava moderně

16.09.2014 12:41

Kromě již notoricky známých diet nejrůznějších typů, se v současné době objevují také mechanické pomůcky, vhodné pro hubnutí, ale také zlepšení postavy. Kvalitní dámská móda je zde zárukou zdravého nošení a bezproblémových materiálů. Musíte si dát ale velký pozor, abyste nezakoupili levnou napodobeninu, která může způsobit až zdravotní problémy. Používá se dámské spodní prádlo i specializované prádlo pro pány, které stahuje, urychluje metabolismus, nebo zvyšuje potivost a v závislosti na těchto faktorech pak pomáhá hubnout.

Jaké musí být prádlo pro lepší postavu?

Kvalitní pánská móda i moderní dámské oblečení, které má funkci formující postavu, by mělo splňovat některé požadavky, jež budou zřejmé již na počátku, ale také se mohou projevit až později. Základem je samozřejmě příjemné nošení, následuje kvalita materiálů, elasticita a zapomenout nesmíme ani na cenu. Nemusí být vždy vysoká, využijte různé zajímavé slevy, ovšem kupujte pouze ověřenou kvalitu. Ale to již jistě znáte. Výsledkem by měla být lepší postava, skrytí některých nedostatků a samozřejmě i dobré zdraví.

Materiály z přírody i umělé

Pro příjemný pocit při užívání pánského spodního prádla a zajisté i toho dámského, se velmi dobře hodí oblíbená přírodní bavlna, lepší pružnost zase zajistí umělé vlákno elastan. Tyto dva materiály jsou velmi vhodné v kombinaci, kdy vytvoří dokonalé prádlo vyvážených kvalit. Namísto bavlny může být použito také další umělé vlákno, kterým nylon, vyznačující se rovněž vysokou elasticitou.

Typy stahovacího prádla

Stahovací prádlo a doplňky oblečení pro pěknější postavu, jsou dnes již v mnoha podobách, návrháři a výrobci rozhodně nezahálí a stále se snaží maximálně pokrýt potřeby žen i mužů, kteří by rádi vypadali lépe. Uveďme si tedy nejznámější druhy takového moderního vybavení:

·         Anticelulitidní prádlo

·         Bodyshaper

·         Stahovací podprsenky

·         Funčkní kalhoty

·         Stahovací korzety a polokorzety

·         Formující kalhotky

·         Elastické slipy a trenýrky

Kontakt