Staré dobré značky mobilních telefonů stále frčí

14.05.2014 12:06

V současnosti se do popředí tak nějak derou výrobky od společnosti Apple, a to telefony, tablety, smartphony, iPady, iPody, Macbooky a kdoví jaké ještě přístroje, které nesou různá označení, přesto, že bychom je mohli zařadit snadno do jediné skupiny. To ovšem neznamená, že u nás lidé volí převážně tyto značky, které jsou konec konců poměrně drahé. Nikoliv. V prodejnách telefonů u nás vedou a jsou moderní osvědčené značky, jako:

  1. ·         Alcatel
  2. ·         Samsung
  3. ·         Nokia
  4. ·         Sony
  5. ·         LG
Neztraťte přehled

Tyto značky jsou stále levnější, nežli výrobky americké provenience, a v mnoha případech nabízí stejné funkce. Designově dosahují prověření výrobci neustále velkých pokroků a přináší různé inovace, i když to tempo není asi tak vražedné, jako u Apple. Má to ovšem jednu podstatnou výhodu, a sice nové produkty a modely mobilních telefonů Alcatel, Samsung či Sony přichází na trh v rozumných časových intervalech.

U produktů některých supermoderních výrobců bohužel nastává ten problém, že nežli si vůbec osaháte svůj nový telefon zakoupený nedávnou v prodejně mobilů, už jsou tu další a další, a vy začnete ztrácet přehled.

Tablety za pár korun

Co je skvělé, osvědčení výrobci, především pocházející z Evropských zemí nebo z Asie, nabízí v současnosti již nejen mobilní telefony, ale také tablety. Samozřejmě nemluvím o lécích. Tablety 7 palců, 8palcové a dalších rozměrů od výrobců Sony, LG nebo Aligator, to je obrovská úspora.

Nový tablet tak pořídíte již od nějaké tisícovky, zatímco u americké korporátní megaspolečnosti, která velice sází na masivní reklamu, jsou ceny několikanásobné a přidanou hodnotou je často jen modernější design.

Samsung, moje srdcovka

Když mluvím o starých dobrých značkách, musím se malinko pozastavit také u mojí oblíbené, kterou je Samsung. V současné době mám model Galaxy Mini, a vlastním ho již opravdu dlouho. Zdá se, že je nerozbitný, poskytuje všechny moderní funkce a dobrou kvalitu focení. 

Kontakt