Stylové rámy dioptrických brýlí

25.09.2014 12:36

Chcete mít ty nejstylovější dioptrické brýle? Stačí mít při jejich výběru na vědomí několik faktů, které vám pomohou ucelit svůj pohled na věc a naučí vás znát své brýle a především pak rámy, neboť ty jsou kostrou. A které atributy tedy hodnotit? Jak správně vybírat? Nezaměřujte se jen na cenu, s brýlemi je to podobné jako třeba s hodinkami, skutečná kvalita něco stojí.

Moderní podnikatelé, administrativní pracovníci, úředníci, ale také lidé, kteří jednoduše brýle potřebují, se stále více zaměřují na styl. Brýle ukazují znovu stejně jako hodinky nebo šperky společenské postavení nebo dokonce zámožnost. Je rozdíl, pokud máte na hlavě zastaralý typ brýlí nebo supermoderní model ve zlatém provedení a s nějakým tím zdobením drahými kovy.

Dioptrické brýle každému podle jeho vkusu

Ano rámy dioptrických brýlí se vyskytují v mnoha variantách, nejprve je nutné rozdělit na dámy a pány, protože ti mají pochopitelně rozdílné nároky. Dámské brýle jsou o něco jemnější a zaoblenější, jsou menších a méně nápadných rozměrů. Ženy si velmi oblíbily takové rámy, které dokonale souzní s liniemi tváře.

Každý si může vybrat také oblíbenou barvu a nejedná se zdaleka jen o fádní odstíny, které byly moderní dříve. Dnes se setkáte se všemi nuancemi, i s takovými, které provokují.

Za zkoušku nic nedáte

Pokud požadujete skutečně stylové rámy na brýle, bude nejlepší, vyzkoušet si je. Tuto možnost již dnes nabízí někteří prodejci, stejně jako nemocnice a zařízení, která se zaměřují na léčbu zraku a zrakových postižení. Jedině tak budete spokojeni a nebudete své brýle vracet.

Slaďte brýle s oblečením a obličejem

Brýlové rámy je třeba sladit s oblečením, stejně jako další doplňky, tedy kabelky, šperky, rukavičky či další. I proto byste měli při svém nákupu vzít na vědomí, jakou barvu nejraději nosíte. Ale nejen s oblečením by měly dioptrické brýle korespondovat. Nezapomeňte ani na obličej. Ke každému se nepochybně hodí jiný tvar či barva tohoto moderního a progresivního doplňku.

Kontakt