Trendy pro dotykové telefony

04.03.2015 16:30

Dotykové telefony a tablety jsou dnes nezbytným vybavením všech mladých i starších lidí, usnadňují nám naši práci s médii a vším, co se na mobilu či jiném přenosném zařízení dá vyvádět. Velkým trendem doby jsou různé aplikace na mobily, které dokážou nevídané věci, ale také se stále více prosazují takové produkty, které práci s mobilním telefonem ještě o něco více usnadní, případně mohou váš přístroj zkrášlit nebo jsou dokonce stylovým doplňkem garderoby.

Stylusy- dotyková pera

Kupříkladu hry na mobil, které hrajete prstem, se nemusí právě nejlépe ovládat, což samozřejmě trochu zamrzí. Může tu být ovšem řešení v podobě stylusů neboli dotykových per. Ta plně nahradí váš prst a navíc jsou stylová, jak již napovídá jejich název. Můžete si pořídit nepřeberné varianty takových stylusů, třeba v podobě vaší oblíbené filmové postavičky.

Dotykové rukavice do chladu

Mezi různými návody na mobily najdete možná rady, jak je možné se svým telefonem pracovat také v zimě, kdy hrozí, že vaše prsty vypoví službu. Lepší než ale zkoušet rady rádoby odborníků, využijte stylový doplněk, který se již dávno prosadil na trhu a není žádnou novinkou. Ano, jsou to speciální rukavice. Ty vám budou slušet i skvěle sloužit a se svým elektronickým miláčkem si tak budete moci hrát kdykoliv a kdekoliv.

Speciální obaly

Dalším nesporným trendem jsou obaly na mobily s dotykovým displejem, které vám umožní používat prst nebo stylus, aniž byste museli takový obal odstranit. Zde hovoříme především o různých ultratenkých a ergonomických fóliích nebo gelových obalech.

Dekorativní samolepky na váš přístroj

Mezi velké novinky na mobil se ještě nedávnou řadily samolepky. Dnes už jsou běžnou součástí každého přístroje pubertálních dívek i chlapců a patří mezi běžné dekorace. Takové samolepky na mobil nebo na tablet se dají kdykoliv snadno sundat, působí velmi plasticky a prostorově.

Kontakt