Udělejte radost partnerovi sexy spodním prádlem

15.07.2014 11:32

Říká se, že vztah bez sexu, je jako kniha bez textu. Nu, něco na tom bude. Proto je dobré tuto část vztahu čas od času něčím opepřit. Zaručeným receptem, který se bude zejména vašemu partnerovi líbit, je například erotické prádlo. I když, co se týká spodního prádla, uděláte muži radost čímkoliv hezkým, co zavání alespoň trochou erotiky. Nemusíte čekat na nějakou zvláštní příležitost jako je Valentýn nebo narozeniny vašeho miláčka. Daleko větší překvápko to bude, když to bude nečekané.

I pro plnější tvary

Mnoho žen trpí právě v této oblasti kvůli tomu, že je ten nahoře obdařil plnějšími tvary. Často mají problém na sebe sehnat nejen normální oblečení na běžné nošení, ale zejména právě dámské spodní prádlo. Ovšem stačí jen trocha důkladnějšího hledání, například na internetu a problém je vyřešen. Spodní prádlo XXL se dá čím dál častěji sehnat jak v online obchodech, tak také v těch kamenných. Tímto jednou a pro vždy končí jakékoliv výmluvy pro plnoštíhlé, že nemohou na sebe nic sehnat!

Co frčí?

Pokud máte potřebu držet krok s módními výkřiky i co se týká spodního prádla, tak zbystřete. Nepostradatelným kouskem, který by vám v žádném případě neměl tuto sezónu v šatníku chybět je křiklavě barevné spodní prádlo. Kalhotky, podprsenky v barevných tónech růžové, modré, zelené nebo červené. Ovšem nesmrtelná je také klasika v podobě krajek, které snad z módy nevyjdou nikdy. To samé platí o černé, bílé a klasice tělové barvě, která nezklame.

V dnešní době, kdy není čas ztrácet čas, se nemusíte bát nakupovat dámské spodní prádlo ani přes internet. Obchůdků je nespočet a výběr je takový, jaký nenajdete v žádném kamenném obchodě. Nevýhodou je pravděpodobně nemožnost „konzultace“ výběru spodního prádla s prodavačkou, která je ve většině případů povolaný člověk a dokáže poradit. 

Kontakt