Výbava pro jezdce na koni

27.06.2015 16:27

Jste milovníkem koní, přírody, jezdectví, čerstvého vzduchu, vlajícího větru ve vlasech, když se vyhoupnete do sedla svého čtyřnohého miláčka? Je pro Vás tou nejlákavější myšlenkou dokonale stráveného odpoledne jízda v sedle po rozkvetlé louce v tom nejspolehlivějším vybavení speciálně vybraném přesně pro Vás? Jste u nás správně. Equiservis nabízí kvalitní jezdecké potřeby pro koně i pro jezdce.

Naše nabídka

Nejenže nám záleží na tom, aby Váš kůň byl dokonale vybaven, ale myslíme i na Vás, aby Váš jezdecký outfit byl dokonalý a cítili jste se pohodově a skvěle. Využijte naší pestré nabídky. Abychom ani my nepřišli zkrátka, je u nás připraveno kompletní vybavení pro jezdce a jezdkyně každého věku, pohlaví a rozměrů. Najdete u nás jezdecké rajtky, jezdecké boty, bičíky skokové, bičíky drezurní a i bičíky speciální, chapsy, cylindry, bezpečnostní helmy od ověřených dodavatelů, bundy i mikiny, bezpečnostní vesty a další vymoženosti, které Vás jen napadnou, a nemůžete se bez nich obejít. Náš sortiment si můžete prohlédnout v  eshopu, v naší kamenné prodejně, ale protože jdeme s dobou, tak vymýšlíme neustále další a nápadité inovace a máme pro Vás připravenou pojízdnou prodejnu, kterou můžete navštívit na vybraných závodištích.

Pojízdná prodejna

Naše pojízdná prodejna patří mezi velmi oblíbené služby mezi zákazníky, protože přináší velkou výhodu v tom, že pokud máte zájem o jakýkoliv druh jezdeckého vybavení z naší nabídky, stačí objednat a my Vám na domluvené závodiště zboží dopravíme. Jezdecké sedlo i další zboží si tím pádem můžete vyzkoušet, než se definitivně rozhodnete pro jeho zakoupení, můžete si prohlédnout i nejčerstvější kousky a případně se nechat inspirovat pro budoucí nákupy v našem obchodě. Pokud by se náhodou stalo, že to nebude to pravé ořechové, pomůže Vám přímo na místě vybrat zboží jiné. Mezi naše osvědčené dodavatele patří světové značky jako Uvex, Kingsland, Horseware, Cassiny a mnoho dalších. 

Kontakt