Způsob oblékání o nás prozradí více, než si myslíme

12.09.2015 10:17

Tím co máme na sobě, předáváme druhým informace o sobě a zároveň přijímáme signály od jiných lidí prostřednictvím toho, co mají oblečeno oni. Oblečení tedy slouží jako prostředek komunikace. Dáváme tím najevo, kdo jsme a jak by se k nám ostatní měli chovat. A nejde jen o prostředek komunikace, ale rovněž o způsob sebeprezentace a sebevyjádření.

Bez módních doplňků se neobejdeme

Zejména ženy si tuto roli často i intuitivně při oblékání uvědomují, a věnují proto módě a oblékání podle posledních trendů velkou pozornost. Jednoduše mají potřebu být „in“. Každá větší či menší společenská událost bývá přehlídkou krásných šatů, ale i módních doplňků, které zvýrazňují šarm a osobitost každé ženy. V době ekonomické krize, která přece jen přinutila spoustu žen poněkud přivřít peněženky a trochu odradila od nakupování velkého množství modelů podle „poslední módy“, dokonce důležitost módních doplňků vzrostla. Při použití toho správného doplňku totiž můžeme z na první pohled nezajímavého outfitu vykouzlit nepřehlédnutelný model. A použití doplňků lze snadno obměnit, a hned máme modely dva, a když jsme hodně šikovné, tak i více.

Kabelka zdůrazňuje osobnost každé ženy

Nepostradatelným doplňkem pro každou ženu je zcela jistě kabelka. A právě různých druhů kabelek je na trhu s módními doplňky nepřeberné množství. Ať už jde o použitý materiál, velikost kabelky, její zdobení, vzory, barevné provedení. Vždy je potřeba brát v úvahu, pro jakou příležitost si kabelku pořizuji. Malé, spíše jednoduché a jednobarevné kabelky jsou nezbytnou součástí společenských šatů. Při jejich pořizování je potřeba klást důraz zejména na design. Naopak při výběru kabelky pro každodenní používání například do práce hraje velkou roli i její praktičnost. Určitě jste se již dostali do situace, kdy je potřeba rychle najít klíče od auta, ale v té bezedné kabelce jsou prostě totálně ztracené.

Kabelka – součást image každé z nás

Ať jsme ženy spíše elegantního vzhledu, nebo od prvního pohledu sportovní typ, kabelka prostě patří k image každé z nás. Stala se postupně nepostradatelnou součástí každé moderní ženy. Nebojte se proto experimentovat, uvolnit fantazii a pořídit si kabelku, která se stane vhodným doplňkem Vaší garderoby a zároveň skutečně vystihne Vaši osobnost.

Kontakt