Ach ty vlasy!

11.07.2014 11:14

O tom, jak by chtěla vypadat, má každá žena jasnou představu. Důležitým faktorem, na kterém si dávají obzvlášť ženy záležet, jsou právě jejich vlasy. Drahé kosmetické přípravky v podobě šampónů, kondicionérů, masek a balzámů nejsou zrovna z nejlevnějšího kraje. 

Vlasy dělají na dojmu a nejen tom prvním, velkou část a lidé si to už nějakou dobu uvědomují, proto je jim věnována také tak velká pozornost. Obrovským boomem zejména v lepších kadeřnických salónech se stal trend prodlužování vlasů, což v překladu znamená „přilepení“ buď umělých, nebo pravých vlasů na ty vaše.

Budete žasnout

Prodloužení vlasů v sobě nese hned několik výhod. Za prvé se jedná o jejich podstatný délkový nárůst o mnoho centimetrů během jednoho dopoledne a za druhé s sebou přinesou také neskutečný objem. Pokud jste se loni rozhodla střihnout své vlasy do tehdy moderního střihu zvané mikádo a nyní se vám zastesklo po dlouhé hřívě, nemusíte už čekat několik sezón, než vám zpět dorostou. Jedno odpoledne strávené v kadeřnickém salónu a můžete se zase chlubit dlouhým ohonem.

Nic není zadarmo

Jak asi tušíte, tak i prodlužování vlasů něco stojí. Nejedná se o žádné horentní sumy, které by zruinovaly váš účet, ale zadarmo to také nebude. Cena se odvíjí jednak od délky vlasů, které se budou lepit a také jejich kvalita. Co se týká kvality, rozdělují se vlasy na pravé (lidské) nebo umělé. Mnoho zákaznic se z příslovce „lidské“ lekne a mají spíše negativní první pocit. Nosit na hlavě cizí vlasy? Ano, jedná se o běžnou praktiku, která je u zákaznic velmi oblíbená, a jsou na ní velmi kladné ohlasy.

Pokud se necítíte přímo na prodloužení vlasů, můžete nejprve vyzkoušet méně finančně a časově náročnou variantu jako jsou příčesky do vlasů. Je však velmi důležité, abyste si vybrali kvalitní příčesky. Méně kvalitní jsou totiž už od pohledu rozpoznatelné a nevypadají moc esteticky a přirozeně. 

Kontakt