Další kouzelná bobule Maqui Berry

24.06.2014 14:30

Určitě již jste seznámeni s Acai berry, bobulemi z Brazílie, které jsou využívány při bio detoxu, hubnutí a komplexní zdravé výživě našich organismů. Existují ale další, možná méně známé bobule, které jsou neméně přínosné. Jmenují se opět velmi tajuplně, Maqui Berry. Podobně jako Acai, i tyto plody rostou na palmách, především pak v zemích Jižní Ameriky, konkrétně Argentiny a Chile.

K nám se bobule Maqui dostávají většinou v práškové podobě, tedy ve formě výtažku, který je koncentrovaný a musí se dodržet určitá výživová pravidla. V praxi to značí především dodržení návodu na použití a přiměřené užívání, výsledky byste měli pozorovat již po několika týdnech. A v čem tedy Maqui Berry vyniká?

Posílení organismu, životodárná energie z Maqui

Podle legend a zkazků jihoamerických indiánů se v maqui vyskytuje čistá životní energie, celkově posilují organismus a dodávají mu sílu, vytrvalost. Na to jistě něco bude, zvláště pak, když to již dokazují také důsledné výzkumy farmaceutických společností.

Maqui berry, podobně jako třeba zelená káva podporuje lepší trávení, hodí se tedy výborně na diety. Ovšem nefungují samy o sobě, není to žádný zázrak, který vás zbaví okamžitě nadváhy. Musí se užívat ve správné kombinaci s dalšími zdravími potravinami a samozřejmě také pohybem. Jsou také často součástí programů pro přírodní detox organismu.

Nejsilnější antioxidant

Maqui je prevencí proti rakovině, a to především díky obsahu skvělých antioxidantů, flavonoidů a antokyanů. Ty umí bojovat s volnými kyslíkovými radikály, které neutralizují. Pokud bychom si provedli nezávislý průzkum síly antioxidace, velmi pravděpodobně vy zvítězily právě tyto bobule, hned v závěsu by pak byla chlorella, aloe vera či arganový olej.

Další pozitiva Maqui berry:

·         Zpomaluje účinky stárnutí

·         Posiluje imunitu organismu

·         Zlepšuje kvalitu pleti

·         Antibiotikum- boj proti nemocem, plísním

·         Prevence vzniku cukrovky

·         Zpevňuje a zkvalitňuje kosti a klouby

Kontakt