Nová plavková sezóna se blíží

28.04.2014 10:06

Ačkoliv do letních prázdnin zbývají dva měsíce, plavková sezóna začíná už v květnu. Letošní zima byla poměrně teplá, dalo by se téměř říci, že žádná nebyla. Doufejme, že léto bude, jak má být. Jaké plavky se letos budou nosit? Které vzory budou IN?

Rio de Janiero

Designéři se inspirovali například městem Rio de Janiero, které proslulo karnevaly. Tentokrát však nejde o karnevalové vzory, ale inspirace vychází z nadcházející olympiády. Ta se bude konat v roce 2016 právě v Riu. Plavkové kolekce obsahují nádherné vzory, extravagantní střihy a symboly. Je nejvyšší čas začít s nákupem plavek.

Modrá jako moře nebo také Havaj

Moře k létu neodmyslitelně patří. Modrá barva bude hitem letošní plavkové sezóny. Některé jsou jednobarevné, jiné plné vzorů, ze kterých přímo sálá energie. Vládnou střihy, které zvýrazňují boky a dají vyniknout ženským půvabům. Nechte rozvlnit své boky v rytmu hula - hula  tance. Plavky ve stylu Modrá Havaj jsou nesmírně slušivé, zejména pak na opáleném těle budou vypadat úchvatně.

Jako divoká šelma z džungle

Designéři plavek hledali předlohu skutečně všude po celém světě. Inspiraci našli také v džungli, konkrétně v amazonském deštném pralese. Plavky vynikají zelenými odstíny a barvami pralesní flóry. Plavky jsou plné vzorů, zelená barva skutečně září a navíc také opticky zeštíhluje. Dopřejte si tuto nádheru také vy a jděte s módou.

Pestré plavky z tropů

Tentokrát nejde o tropický prales, zelenou ani modrou barvu, nýbrž oslavu multibarvnosti flóry a fauny, která pochází z tropů. Plavky vynikají pestrostí barev, někdo by mohl říci až přeplácaností. Přidávají se barvy tropického ovoce, sladké pastely a mnoho dalších vzorů. Tyto plavky se hodí pro všechny ženy, které se chtějí odvázat.

Ve stylu šedesátek

Šedesátá léta jsou zpět, alespoň ve smyslu plavek, které budou letos IN. Tyto plavky jsou plné obrovských puntíků, proužků, mají výrazné lemy, cik – cak vzory. Designéři si pohráli s barvami, především černou a bílou. Převládají plavky vcelku nebo výrazný spodní díl plavek. Tento styl si patrně nekoupí každý, pokud chcete na sebe upoutat pozornost, pak tyto plavky budou dokonalé.

Inspirujte se módními trendy, ale zároveň zůstaňte sama sebou. Plavky, stejně jako spodní prádlo, vám musí především dobře sedět a zároveň se v nich musíte cítit pohodlně. Neměli by tlačit ani padat. Záleží na vaší postavě a také povaze. Vybírejte kvalitní plavky, které budou v určitém slova smyslu nadčasové a vydrží vám více než jednu sezónu. 

Kontakt