Stylové kabelky a tašky nejen na rok 2015

18.03.2015 08:19

V tomto článku se podíváme na trendy v oblasti kabelek, neboť jak se říká „ žena bez kabelky je jako člověk bez ruky“ a to je pravda. Jako každý rok se rády vracíme ke staré, nesmrtelné klasice a tou je dámská taška přes rameno. Ano, je pravda, že tuto kabelku by měla mít ve skříni každá žena. Jde o kabelku, která se hodí na běžné nošení a především pro sportovnější typ žen.  V kurzu je opět kůže a nezapomeňte ani na barvy. Nebojte se světlých barev i netradičních spojení barev.

Trochu jiná kabelka

Vždy je dobré mít v šatníku připraveno několik druhů kabelek. Někdy se nám hodí extravagantní a trendy kabelka, jindy zase obyčejná stará dobrá taška přes rameno. Také by neměly být všechny v jedné barvě. Spousta žen se bojí experimentovat. Přitom světlé barvy se hodí také ke spoustě outfitům.  Za velmi výrazný doplněk pro ženu je kabelka, kterou si bereme hlavně za účelem zaujmout. Plesová sezona je sice téměř za námi, ale to neznamená, že se nám plesová kabelka ztratí a během roku ji už nevyndáme. Zvolte takovou, kterou byste mohla vzít například na společenský večírek, na maturitní ples a tak dále.

Není taška jako taška

Když se bavíme o kabelkách, řadíme k nim vlastně i všechny druhy sportovních tašek. V této sekci si vyberou všichni studenti, kteří upřednostňují tašku přes rameno před batohem. Dále pro všechny sportovní nadšence. Sportovní potřeby přeci musíte v něčem nosit a chcete u toho určitě i dobře vypadat. Takové tašky se hodí také pro ty, kteří často cestují a potřebují kompaktní, ne moc velkou, tašku na přepravu.

Pánské tašky 

A máme i něco pro pány. Pořiďte si také pánskou tašku! Většina mužů preferuje sportovní styl, ale již několik období jsou velmi trendy kožené pánské tašky přes rameno. Nebudete již muset své věci nosit po kapsách, ale v podstatě v pánské kabelce. Jsou elegantní a váš outfit již nikdy nebude působit nudně. Volte vždy podle vašeho osobního stylu.

Kontakt