Totem- vše pro skauty a pro turisty

21.12.2014 10:03

Při svém hledání turistického vybavení, jsem narazil na velmi zajímavý obchod, který je určený pro skauty a všechny milovníky přírody. Je to slovenský web, ale to samozřejmě není vůbec na překážku, při dnešních možnostech internetu. Důležitá je velmi pestrá nabídka skautského vybavení a všeho, co potřebujete pro táboření, sporty a pobyt v jakémkoliv přírodním prostředí.

Krásné a funkční batohy

Velmi mě zaujala nabídka skautských batohů, v mnoha designových provedeních, samozřejmě vhodných především do lesa, ale také do jiného vnějšího prostředí. Vyznačují se velmi vysokou odolností, která je dána kvalitními použitými materiály. Přitom cena za ně není nijak vysoká, můžou si je tak dovolit všichni.

Stany pro každou věkovou kategorii

Konkrétně jsem hledal nějaký pokud možno kvalitní, ale cenově dostupný stan pro synka a podařilo se mi to velmi záhy. Z pěkné nabídky jsem zvolil jak jinak zelený. Najdete zde v podstatě každé barevné provedení, na jaké si vzpomenete. Záleží jen na vás, do jaké teploty si zvolíte stan a jaké bude mít další vlastnosti. Podle toho se následně odvíjí také cena. Na stránkách Totem.sk si určitě najdete vhodný plátěný přístřešek a stany pro skauty všech věkových kategorií.

Oblečení nesmí chybět

Skautské oblečení má svůj kolorit, na totemu samozřejmě také nechybí. Pro svá dítka si zde můžete zakoupit vše od obuvi, až po různé pokrývky hlavy. Nechybí zelené, maskované i jiné barevné provedení kalhot, košil, mikin, bund, kabátů a dalšího outdoor oblečení. Vašim dětem se budou samozřejmě líbit také různé doplňky k oblečení, namísto šperku třeba odznáčky.

Vybavení tábora

Pokud se dítka vydají do přírody, je důležité, aby byla dobře vybavená ve všech směrech. I vybavení tábora sem spadá. Přibalte proto své ratolesti vhodné příslušenství v podobě nádobí, příborů nebo univerzálních pomocníků, jako jsou třeba multifunkční nože. Ty ale až od určitého věku. V kategorii vybavení tábora jsem nalezl vysoce funkční a skoro nezničitelný kempinkový nábytek, který oceníte také při cestě na tuzemskou dovolenou nebo jen při pikniku v přírodě.

Kontakt